PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629238}
6,7 13 tys. ocen
6,7 10 1 13374
6,7 13 krytyków
Ruby Sparks
powrót do forum filmu Ruby Sparks

Wow! Bardzo fajny film ! Pomysł i gra aktorów ( którzy według mnie zostali dobrze dopasowani )
wyśmienita. Taki film warto zobaczyć !

Vegeta99

Ten komentarz przekonał mnie do obejrzenia tego filmu ;] obawiałam się kolejnej słodkiej komedii romantycznej, ale na szczęście pozytywnie mnie zaskoczył. Film świetny, inny, wyjątkowy.. Końcówka nieźle mnie zaskoczyła, polecam :)

ocenił(a) film na 7
kiikaaa

Dokładnie,film jak na komedie może nie był zbyt śmieszny,ale na swój sposób bardzo pogodny,i poprawiający humor ;),taki inny od zwykłych komedii.A jeśli chodzi o zakończenie,to jakoś cały czas coś mi mówiło,że co by się nie wydarzyło,to jednak będą razem,i tak się stało;).Ogólnie film oceniam na 7/10,i polecam ;)

ocenił(a) film na 5
Vegeta99

Zgadzam się! Film jest czarujący na swój sposób, coś w nim iskrzy... ;-)

ocenił(a) film na 10
Vegeta99

To jeden z takich filmów... który daje do myślenia, chociaż na chwilę ale daje. Nawet nie wiem czemu, ale jest wyjątkowy, wzruszający, dziwny i oryginalny. Zdecydowanie jeden z moich ulubionych ;)

ocenił(a) film na 6
Vegeta99

Skusiłam się, żeby obejrzeć ten film ze względu na Dano i raczej mam pozytywne wrażenie po nim.. Dość przyjemny film.. Ale nie powiem, żeby było to coś nadzwyczajnego.. Ale jest dobry! Polecam obejrzeć, żeby wyrobić własną opinię na temat tej produkcji.