Rytuał

The Rite
2011
6,7 124 tys. ocen
6,7 10 1 124036
5,1 17 krytyków
Rytuał
powrót do forum filmu Rytuał

Pod koniec filmu gdy Michael żegna się z Ojcem Lucasem pada dziwny dialog mianowicie:
"Z wiarą Ci do twarzy,niech wiara będzie twoją tarczą.." - Tak mówi Lucas ,na co Michael odpowiada "Ekstra..." I wtedy Lucas robi dziwnie zastanawiającą minę..Tak jakby wyczuł coś dziwnego w odpowiedzi "Ekstra.." Może jestem nieco przewrażliwiony ale coś naprawde intrygującego było w tej scenie.

ocenił(a) film na 7
Mhroczny

niczego podobnego nie dostrzegłam . więc ;)

użytkownik usunięty
Mhroczny

ja tez to dostrzeglam... !!! mi sie wydawalo, ze jak mike odprawial egzorcyzm na luciasie, to wtedy szatan przemowil przez niego 'cool'.... ale to pewnie nie bylo zamierzone przez rezysera....

ocenił(a) film na 7

Jeszcze chyba Michael odpowiedział 'cool' przed pierwszym wspólnym egzorcyzmem z Lucasem, kiedy ten zapytał go czy wszystko rozumie.

Mhroczny

najbardziej mnie zszokowalo w tym filmie jak ten ojciec lucas uderzyl ta dziewczynke, normalnie myslalem ze wejde do tego ekranu i zajebie go. naprawde rezyser musi miec cos z gglowa !!!

użytkownik usunięty
kamilo210696

i dobrze, ze sa takie sceny. mnie etz to bardzo poruszylo, ale filmy nie moga byc mdle. ja lubie takie chore sceny.