Witam serdecznie, W szkole średniej na religii ksiądz wyświetlał amatorski film księży o egzorcyzmach. Bardzo drastyczny czy może ktoś kiedykolwiek się z takowym spotkał? Niestety nie znam tytułu więc nie potrafię go znaleźć. Jeżeli tak mała ilość informacji jednak pozwoliła wam dojść do niego to bardzo proszę o podanie tytułu. Z góry dziękuję.
wpisz sobie "egzorcyzmy anneliese michel" ale nie ogladaj filmu tylko nagranie (kaseta z egzorcyzmu), dupy nie urywa ale jest ciekawsze niż jakies tam Egzorcyzmy Emilly Rose.
Kilka lat temu widziałam w telewizji autentyczne nagranie właśnie z egzorcyzmów Emilly Rose. Tam też były prawdziwe nagrania całego obrządku, łącznie z głosami demonów. Może to to.
Autentyczne nagranie to własnie A. Michel, Emily Rose to postać fikcyjna, wzorowana właśnie na Michel.
My na lekcji niemieckiego słuchaliśmy nagrań z egzorcyzmów i do tego był pokaz slajdów osoby opętanej. Do dziś pamiętam twarz tej kobiety z takim okropnym grymasem. Oglądaliśmy to na youtube. Wpisz sobie "REAL EXORCISM OF ANNELISE MICHEL". Wyświetli Ci się filmik ok 2minutowy. W miniaturce mamy zdjęcie właśnie ten kobiety z takim przerażającym wyrazem twarzy. Są to same nagrania głosowe przez które do dziś mam jakieś schizy i źle je wspominam. Nie podaję Ci linku, bo nawet nie chcę tego obrzydlistwa włączać.
Mieliśmy język niemiecki w sali komputerowej także zamiast zajmować się tym jakże przepięknym językiem, wchodziliśmy wszyscy na przeróżne strony internetowe i tak trafiliśmy na te nagrania z egzorcyzmów. :P
A na religii niestety nie było poruszanej tematyki egzorcyzmów tylko ciągła mowa o przykazaniach itp. Szkoda, szkoda.
Ja za to z niemieckiego robiłam gazetki na temat pożarów lasów czy coś takiego. I pamiętam z lekcji jak jest silnik :D