Zabierając się za oglądanie wiedziałem czego mam się spodziewać. Spodziewałem się
kameralnego dramatu, przegadane filmu z akcją w jednym pokoju. Chociaż pierwsze kilka
minut poczułem lekki dyskomfort bo pozornie wiało nudą, ale już po kilku minutach
stwierdziłem, że nie ma niepotrzebnych scen w tym filmie i tak było do końca. Akcji
wystarczyłoby na dobry film sensacyjny, cięte, krwiste dialogi, genialna reżyseria i koncert
czwórki głównych aktorów i chociaż myślałem, że moja ulubiona Kate Winslet tutaj
wszystkich przebije to zdecydowanie Foster była najlepsza. Film rewelacja. Dobry reżyser,
dobry scenariusz, dobrzy aktorzy i więcej nie trzeba. Rewelacja!
zgadzam się w 100%, świetnie zagrane, a najważniejsze kapitalnie pokazuje co naprawdę siedzi w człowieku
Dużo smaczków ma ten film, ogląda się go świetnie.
9/10
Popieram. Film zrobił na mnie dużo lepsze wrażenie, niż się spodziewałam. Nie sądziłam, że cała akcja rozgrywać się będzie w jeden wieczór. Film poprowadzony był w odpowiedni sposób. Zamiany ról pośród rozmówców, żółć jaką wypluli robi wrażenie. Nie jest to jednak film dla osób lubiących dużo akcji lub bardziej wyrazisty dowcip.