Prosty, dobitny i do ostatniego kąska prawdziwy. Dawno nie widziałem tak dobrego filmu. Bije brawo panu Polańskiemu, a przede wszystkim Yasminie Rezie.
REWELACJA! Zgadzam się i też POLECAM ten film! Fajny jest też twój post, od razu widać, że całkowicie wyłapałeś wszystkie smaczki. Kto też je wyłapał będzie wiedział dlaczego film jest konkretny aż do ostatniego Kąska :)
Naprawdę fajny film :) Dawno się tak nie uśmiałam :D Było tak milutko a potem jak pojechali z grubej rury xD Aktorzy świetnie się spisali :) Pan Polański również :) Tylko to zakończenie było takie strasznie ucięte.
Pfff... Prawdziwy? O prawdziwość to się nawet nie otarło zwłaszcza, że miałem kilka podobnych sytuacji w życiu. Chyba, że Polański w sposób hiperboliczny chciał pewne relacje przedstawić ale nie w takich okolicznościach!. Takie sytuacje to się załatwia z miejsca. Gorączki bym dostał jakbym miał słuchać w kółko kąśliwych aluzji i do zrzygania lukrowanej uprzejmości! Wyszedłbym bez słowa. A tu!? Szarlotka? chomik!? chodzenie wte i wewte, i pier***enie o głupotach? Kto ma czas na takie bzdury? Bo na pewno nie prawnik, który pół dnia wisi na telefonie a drugie pół w papierach przy analizowaniu spraw. Nierealne.
Zgadzam się z tobą 13bpm, swoją drogą Polański nakręcił bardzo nisko budżetowy film i pewnie zrobił całkiem niezłą kasę...
To co Ty wiesz o tamtych relacjach społecznych i realiach przedstawionych w tym filmie.