Nie wiem o co wam chodzi? Ten film jest po prostu świetny!! Zawiera tzw. "drugie dno", przesłanie, którego niestety większość ludzi nie tylko nie rozumie ale nawet nie dostrzega! Jest mi za was wstyd, że TAKI film ma ocenę której nawet nie chce mi się komentować!! WSTYD!!!
To dlaczego oceniłeś go na 1 (słownie: jeden) skoro mówisz, że film jest ŚWIETNY <przewraca oczami>
widzę, że niektórzy dają komenty byle tylko dać...
Dać to se możesz wiesz co. I nie przewracaj już tak tymi swoimi oczami bo ci tak już zostanie. A te jedynke to nie wiem skąd wytrzasnąłeś. Ja mu dałem 10/10 i nic tego już nie zmieni. Taki już jest ten świat skonstruowany. Raz na wozie raz pod wozem proste. Nie ma co tłumaczyć to trzeba samemu zrozumieć. Zepsute jakieś te mechanizmu muszą być że zamiast 10 wyświetla się 1. Nie ma jak to nieporozumienie wielki dodajmy.
Bez przesady....
Ludzie, kazdy z nas ma swoje gusta....jednemu ten film bedzie sie podobal, a drugiemu nie. Drake zastanow sie nastepnym razem nim wystawisz komentarz...bo wstyd to moze byc nam tylko za ciebie, ze nie jestes w stanie zniesc gusta innych osob. I ze w tak prostacki sposob wyrazasz swoja opinie. Nie mozna kogos krytykowac za gusta filmowe...
Niestety niektorzy wola bardziej ambitne kino grozy, ktore zapewne odbiega od twoich upodoban filmowych.....osobiscie film mi sie nie podobal, bardzo tandetny, oczytana fabula,caly film 'wszedl jednym okiem, a wylecial drugim'.... I dla wyjasnienie, krytykuje Cie nie za Twoje gusta filmwe, lecz za zachowanie jakie soba prezentujesz....
Ależ ja nikogo nie krytykuje :)
Fakt, może zareagowałem trochę zbyt gwałtownie, ale nikogo nie chciałem obrazić, jeśli ktoś to tak odebrał to przepraszam...
Wracając jednak do filmu- mnie bardzo się podobał i choć może nie jest to najambitniejsze kino to na pewno serdecznie polecam go obejrzeć.
Zdrawim :)
Zaryzykuje i sciagne, ale jesli to bedzie kolejne gowno typu Boo!Nieuleczalny Strach to Cie znajde i bedziesz mi oddawal za plytke! ^_^ Jak obejrze napisze swoja opinie :)
A 1/10 jest nadal :P Kolega Drake strzelił nam niezłego joke'a - postawił jeden, uznał za arcydzieło na forum :P
Musisz lepiej przypatrzyć się grze Robotnika 1, który swoją stroną odwalił kawał świetnej roboty. Oscarowa rola! Liczę na jego rychłe pojawienie się w TOP10! Już ja o to zadbam!!
Zawiera drugie dno ? To wytłumacz mi proszę, jakie jest przesłanie tego filmu ?. Wiesz, jestem w tej większości ludzi co go nie dostrzega, i chciałbym żebyś mnie oświecił.
Przeczytałem to co napisałeś w blogu, i doszedłem do wniosku, że robisz sobie poprostu zwykłe jaja, a ja jak i reszta dała się zwyczajnie wkręcić.
10/10. Jedyne co przychodzi mi na myśl to nie masz w domu telewizora, a ten film był pierwszy jaki w życiu oglądałeś i zaraz po seansie wystawiłeś ocenę...
Informacja:
10 to najwyższa ocena. Upewnij się, czy przypadkiem o jakieś 180 stopni się nie pomyliłeś..?
Sprecyzuj i uzasadnij! Konstruktywna krytyka to jedyna krytyka! Reszta to ścierwo!