Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym

Things to Do in Denver when You're Dead
1995
7,2 11 tys. ocen
7,2 10 1 11240
7,0 12 krytyków
Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym
powrót do forum filmu Rzeczy, które robisz w Denver będąc martwym

I na to też liczyłem.Się przeliczyłem,stare przebrzmiałe klisze.Kosztowało mnie sporo wysiłku,żeby dotrwać do końca tej dramatycznej opowieści.Dobre dla naiwnych amatorów,jedyny plus to zobaczenie dawno nie widzianych twarzy,które w XXI w. dawno znikły z ekranu.kiedyś było ich pełno,ale jak wiadomo czas-morderca jest nieubłagany

Metyllo

Podejrzewam, że widziałeś nie ten film. No cóż, bywa.

ocenił(a) film na 9
Metyllo

naiwni amatorzy mówią stanowcze NIE twojej ocenie tego filmu.

ocenił(a) film na 5
Metyllo

niestety, mnie równiez nie przypadl do gustu. znalazlem w nim szablonowe zagrywki i brak czegoś co by wyróżniło spośród innych z tego gatunku. nie, nie zaluje, ze obejrzalem. moze dlatego, ze w towarzystwie. szkoda, ze scenariusz nie byl bardziej 'nieobliczalny', a postacie mniej schematyczne. to jest mozliwe, co pokazuje m.in. Tarantino. trzeba sie cieszyc (jak dziecko) z robienia filmu, a nie tylko myslec o napisach koncowych, zysku i bankietach. bez tego sie nie uda. daje 5/10

Cretinos

Mnie też nie poruszył, akcja niby jest, ale zupełnie nie wciaga. Tylko gra Walkena w tym filmie zasługuje na uwagę moim zdaniem, reszta jakaś taka nijaka. Postać świętego Jimiego, kult jednostki, która zupełnie nie wiadomo czym sobie na to zasłużyła, jest mowa o jakichś dawnych wspaniałych, robotach, ale ...chyba musiał sporo chorować od tamtych czasów. Film momentami nudny. 6/10

ocenił(a) film na 7
_Saimon_

To zupełnie niezłe kino.Nie zagadane jak to się zdarza przy takich przedsięwzięciach.Atutem jest także oprawienie go muzycznie w to co słyszymy.Mam tez slabość do p.Garcii i chociaż wyraźnie gaśnie w sekwencjach z Walkenem to film oglądałem z satysfakcją.7/10
Ukłony,esforty