Sława

Fame
2009
5,8 13 tys. ocen
5,8 10 1 13047
5,5 2 krytyków
Sława
powrót do forum filmu Sława

ocenił(a) film na 1

Totalna pomylka. Malo sensowne urywki z 4 lat szkoly, niedopracowane sceny, przewidywalna fabula. Zero jakiegokolwiek elementu, ktory moglby zainteresowac. Nawet choreografie nie ciesza oka... Nikomu nie polecam, a milosnikom musicali i filmow pokroju ''Step up'' radze trzymac sie z daleka.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 2
ardezja

Zgadzam się - jakiś taki "nieposkłądany". Sceny muzyczne nie porywają.... A szkoda - czekałąm na niego z niecierpliwością :/

użytkownik usunięty
Seaside1

Zgadzam sie nie za ciekawy..jedynie ratuje go ładna buzia Ashera Booka (Marco) lecz jako aktor specjalnie nie powalił

ocenił(a) film na 1
ardezja

Reżyser się ostro popisał. Ja nie wiem jak on to zrobił. Trzeba mieć potężny talent, żeby tak spłaszczyć postacie, że bardziej można identyfikować się z postaciami z W11. Zero kontaktu widz - fabuła. Zero interesującej akcji. Zero umiejętności aktorskich. A jeśli chodzi o gatunek - dopiero na Filmweb zobaczyłam, że to musical (?).

ardezja

jestem zaskoczona że ten film nie ma KOŃCA!!! -.- Co to wogóle było. Tak naprawde nie wiemy jak zakończyły się losy bohaterów, kiepskie sceny tańca, problematyka też jakaś taka płytka. Dobrze że nie poszłam na to do kina. masakra.