Słoń

Elephant
2003
6,9 38 tys. ocen
6,9 10 1 37996
7,7 35 krytyków
Słoń
powrót do forum filmu Słoń

Niecierpie Gus Van Sant'a !!! Reżyser jest z niego beznadziejny a jego filmy to kompletna porażka , każdy następny jaki mi wpadnie w ręce ominę szerokim łukiem !! Rozumiem że głosują na niego tylko fani jego kinematografii , rozumiem że jacyś się mogą trafić ale troche i widzę dużo.
A co do filmu Słon jak dla mnie to dramat ... a tym dramatem było to że go obejrzałem i straciłem czas!! Porażka na maxa !!!!

ocenił(a) film na 8
Adash

no wiesz....SŁOŃ to dramat:P:P:P:P pisze ci to u góry:P

a tak serio to dlaczego film ci się nie podobał?

Tarantinka19

To jak dokument a nie dramat !! Rozumiem ze to jest poparte faktami a np w USA takie przypadki są na porządku dziennym ale daj spokoj film jest nudny do bólu i fatalnie zrobiony !!!!

ocenił(a) film na 8
Adash

No cóż to już jest twoja prywatna opinia, którą tu wyraziłeś. Dla mnie nie jest on nudy, bo właśnie ta pozorna ,,nuda,, potęgowała tylko efekt końcowy filmu, bo przecież wiadomo było jak to wszystko się skończy. Dla mnie to była ,,nuda,, z gatunku tych co to tylko wzmagają napięcie:]eee czyzby codziennie w amerykańskich szkołach były takie masakry o_O ?

Tarantinka19

Może nie codziennie ale przynajmniej już 5 razy taka historia obiła mi się o uszy! Może i masz racje z tym wzrastającym napięciem ale tylko częściowo ... bo wystarczy tylko przeczytać recenzje i obejrzeć pare dzienników i już mniej więcej wiadomo jak film się skończy! A dla mnie niestety to nie była pozorna nuda :D

ocenił(a) film na 10
Adash

Nudne to są Twoje opinie, nie zawarłeś w żadnej przeze mnie przeczytanej ani jednego oryginalnego zdania. Jeśli "Słoń" jest kiepsko "zrobiony"(masz pewnie na myśli stronę techniczną jak mniemam)to mógłbyś to poprzeć jakimiś argumentami, na przykład który element jest niedopracowany.Takimi opiniami(chociaż masz do nich prawo)tylko się kompromitujesz.PS;temat niezawinionej śmierci w rzeczywistości jest oklepany, Ty też kiedyś umrzesz.

użytkownik usunięty
MotorcycleBoy

Adash? Znam skądś ten nick... Często spotykany prowokator. :P

ocenił(a) film na 10
Adash

Słoniowym skrytooszczercom mówimy stanowcze NIE!

użytkownik usunięty
Pavel_8

Czytałam o tym zdarzeniu na cioci Wiki... MATKO! To jest straszne! Wszystko jest dokładnie opisane i w ogóle... Chyba nie obejrzę tego filmu. :/
Będę miała jakąś traumę albo co... Jakie to było chore! Harris zranił Particie, a zabił profesora Ericka...
(To są przykładowe imiona!) Jak się to czyta to aż dreszcz przechodzi!

Czy prowokator ... nie powiedziałbym jednak było kilka produkcji które jak skomentowałem to po 80 znienawidzonych komentarzy padało :D

Czy my się znamy? Nie przypominam sobie bo nie znam żadnych "StarychKurew" :D Sorry za bezpośredność w tym momencie ale nazwa Twojego nicka cholernie prowokuje:D Wiec nasuwa sie pytanie kto tu jest prowokatorem? Ja tylko mówie to co myśle. A co do znajomości to chętnie poznam, lecz wczęśniej przypomnij gdzie się widzielismy juz :)?