PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=149828}
7,1 1,8 tys. ocen
7,1 10 1 1783
6,3 3 krytyków
Saam gaang yi
powrót do forum filmu Saam gaang yi

Mam małe pytanie, otóż zacząłem ściągać film przez eMula, tyle że w nazwie przed tytułem jest napisane "Dumplings". Na FW jest ciekawostka, że film o takim tytule, to dzieło Fruit Chana i właśnie nie wiem czy ściągam film jednego rezysera, czy jest to może wersja omawiana (w reżyserii Chana, Miike i Chan-wooka). Nie chcę żeby sie okazało że ściągam jednak nie ten film. Może ktoś wie co to za wersja? Pełna nazwa to: Dumplings.Three.Extremes.2004. DVDRip-TLF.avi
Z góry dzięki...

Baaad

Co wiem na pewno - Three Extremes zawierajaca trzy opowiesci (nie tylko ta o pierogach) na eMule jest na dwoch plytach. Nie pamietam jednak oryginalnej nazwy tych plikow.

Jesli jednak chcesz sie upewnic, sprobuj podgladnac ten film (jesli masz poczatek). Ostatni klawisz myszy --) Preview. Nawet jesli masz poczatek, a podglad nie dziala, pokombinuj z kopiowaniem pliku i pobawieniem sie Avipreview.

Opisz jak sie zaczyna, a ja Ci powiem, czy to 3 czesci czy tylko pierogi :)

ocenił(a) film na 8
Tranquil_2

No proszę, to sie nazywa szybka odpowiedź :)

Niestety podglądu jeszcze nie mam, chociaż już ściągnęło się 81mb (dlatego tymbardziej nie chcę przerywać). Ale chyba jednak mam wersje o pierogach, bo ściągnąłem do niej napisy (dokładnie o tej samej nazwie) i zaczyna się mniej więcej tak (może skojarzysz po nich...) Aha, to jest dialog :)

-Numer 37? To tam...
-Dziękuję.
-Panno Lee, ale pani piękna.
-Mówi się, że twoje pierogi są najdroższe.
-Oczywiście, proszę wejdź.
-Przyszłaś akurat o czasie.
-Woda się gotuje i czeka na ciebie...

No, mam nadzieje że tyle skopiowanego tekstu starczy. Jest coś o pierogach, poza tym, tytuł przetłumaczony w napisach to "Pierożki szczęścia" więc chyba jednak ściągam wersje Fruita... :(

Baaad

Film ktora sciagasz to najprawdopodobniej jedynie czesc o pierogach. Cytat, ktory wkleiles jest wlasnie z niego. Wlasciwe Three Extremes zaczyna sie historia o dwoch siostrach, konczy czescia o rezyserze, a pierogi sa w srodku. Nie sadze, by kolejnosc czesci zostala zmieniona.

ocenił(a) film na 8
Tranquil_2

No to kicha :/ Trudno, może ściągne to do końca, obejrze, a jak będzie słabe to usunę :) Dzięki za odpowiedź.

Baaad

a ja na festiwalu w cieszynie widzialam wersje dumplings-cut-box wiec chyba nie sa jkos sztywno polaczone:P

ostatni_przyjazny_dom

No właśnie, ja też widziałem wersję, w której na początku było Dumplings, potem Cut i na koniec Box. Ale chyba i tak ściągasz wersje z samymi "ruskimi".