Sabat sióstr

Akelarre
2020
6,2 4,6 tys. ocen
6,2 10 1 4628
7,0 5 krytyków
Sabat sióstr
powrót do forum filmu Sabat sióstr

Dla tych którzy uważają że ocena filmu jest za niska.Otóż wytłumaczenie jest banalnie proste, myślę że połowa społeczeństwa jest dalej zacofana,co tu się oszukiwać.Ludzie myślą że homoseksualizm to fanaberia nie rozumieją bólu jaki przechodzi człowiek zanim zaakceptuje fakt że taki się urodził.Niektórzy myślą że nowotworem można się zarazić ! tak w 2022 rok.Są tacy którzy wierzą jeszcze w duchy i czarownice hehe .Spójrzcie jakie zacofanie jest w Korei Północnej ludzie płaczą na widok swojego pana Kim Dzong który traktuje społeczeństwo jak śmieci a oni są mu za to wdzięczni.Zacofanie było,jest i zawsze będzie tak jak choroby psychiczne ...a może jedno wychodzi z drugiego.Jedno jest pewne nie obrażając nikogo "porycie psychiczne" najczęściej widać u zagorzałych konserwatystów jak i przesadnych lewicowców,wszędzie potrzebny jest umiar i granica.

dominik1980

Dla mnie homoseksualizm to zboczenie nie fanaberia, tak na marginesie.

dar_jusz

Każdy ma prawo do własnego zdania ja znam taką osobę i próbowała dobie odebrać życie bo nie potrafiła się pogodzić z tym kim się urodziła,nikomu nie życzę być homo jak dla mnie to ci ludzie mają przesrane.

dar_jusz

A co do zboczenia to temat rzeka brat pracuje w pomocy społecznej.... trochę mi opowiadał.. ojcowie którzy gwałcą swoje córki,biją żony,faceci molestujący nastolatki,zdrady,oszustwa,kradzieże,narkomania,alkoholizm...1/3 społeczeństwa ma coś na sumieniu nie oceniam nikogo ale prawda jest taka że mało kto może powiedzieć że jest normalny i zachowuje się normalnie.Ludzie z natury rodzą się homo a z wyboru robią złe rzeczy takie jak wymieniłem ale dla ciebie pewnie ci którzy robią te wszystkie złe rzeczy nie są "zboczeni" a wiesz dlaczego ?bo tak byliśmy wychowani że złodziej to nie jest taki zły człowiek ale homo już tak ..haha opóźnione społeczeństwo i tyle.Pozdrawiam