Sadysta

Captivity
2007
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 11799
4,5 2 krytyków
Sadysta
powrót do forum filmu Sadysta

elegancki

ocenił(a) film na 10

film 0 nudow nie wiem kto k***a dał tak niska note juz prawie go nie obejrzałem przez takich zje**w. Film wart obejrzenia!

brylsoon

Abstrahując od języka, to jednak zgadzam się z przedmowcą. Film naprawdę fajny, ja na szczęście obejrzałem go najpierw, a dopiero potem zacząłem czytać opinie i zupełnie nie rozumiem ludzi tak na niego najeżdżających...

ocenił(a) film na 1
banana_bomb

"Film naprawdę fajny, ja na szczęście obejrzałem go najpierw, a dopiero potem zacząłem czytać opinie"

Ja również.

"zupełnie nie rozumiem ludzi tak na niego najeżdżających..."

A ja owszem.

Takiego gniotu jak żyję nie widziałem. Nie dość, że z głupią fabułą (i marną grą aktorską), to jeszcze prymitywne i najzwyczajniej w świecie nudne.

ocenił(a) film na 2
brylsoon

O gustach się nie dyskutuje, jednak nie sposób nie zauważyć, że film powstał dla ludzi lubujących się w szokujących scenach przemocy - dokładnie jak cała seria "Piła". Moim skromnym zdaniem film niesmaczny i obleśny. Abstrahując od grupy odbiorców - film przewidywalny z zakończeniem absolutnie oderwanym od (mimo wszystko lepszych od niego) standardów gatunku. Słabo, ale oczywiście szanuję zdanie innych.

Rafalski

W przeciwieństwie do 'Piły' nie było tu niczego obleśnego. Natomiast zgadzam się co do przewidywalności.
Poprawnie - obejrzeć, zapomnieć. Ot, tyle.

brylsoon

"Film wart obejrzenia"? No proszę! Dawno tak kiepskiego filmu nie widziałam! Rozbawiła mnie jedynie głupota i wpadki reżysera, na przykład scena, w której kiedy po domu główną bohaterkę gonił "sadysta". Zamknęła się ona w pokoju. Przyjrzyj się uważnie tej scenie, a dojdziesz do wniosku że jest ona bez sensu.
Film był nudny, nieciekawy i nie poleciłabym go nawet najgorszemu wrogowi.
Pozdrawiam

ocenił(a) film na 3
freddy90

O kurwa z ktorej strony ten film jest przewidywalny??!!!! Ciekawe czy w trakcie jego ogladania powiedzielibyscie to samo!! Taaa film przewidywalny.. skads to znam, nie czytajcie innych komentow kseroboye!!
Film jest wlasnie nie przewidywalny i ciekawy, dosyc dobra fabula i aktorzy swietnie dobrani do swoich ról. 9/10 pzdr :D:D

dan_

Z każdej. Po 20 minutach było wiadomo co będzie przez następną godzinę. Fabuła odkrywcza niesamowicie, gra aktorska nie wykracza poza przeciętną. Po prostu zgrabnie zrobiony. A obejrzałem właśnie z powodu takich skrajnych komentarzy. Dalej już się nie będę powtarzał. Zaraz ktoś wyskoczy, że się uważam za lepszego albo on czuje się gorszy, więc - mimo wszystko szanuję zdanie tych, którym się podobał. Tyle ode mnie.
Pozdrawiam.

brylsoon

no tak przyjemny jak dla kogo bo dla mnie był obrzydliwy i co ci się tak w nim bardzo podobało? przeczytaj jak chcesz mój komentarz co napisałem a dopiero później napisz do mnie;]