PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=670329}

Saga: Przekleństwo Cienia

SAGA - Curse of the Shadow
2013
5,1 3,6 tys. ocen
5,1 10 1 3587

Saga: Przekleństwo Cienia
powrót do forum filmu Saga: Przekleństwo Cienia

Niski budżet , średnia gra aktorska, kiepskie sceny walki.Mimo tych minusów myślę że to pozycja obowiązkowa dla miłośników elfów, orków i krasnoludów .

abraxas99

Nawet ta elfka momentami nie za ładna, ale to raczej wina słabego montażu i kiepskich zdjęć a nie braku urody.

Vevo

Ej!
Film był średni ale elfka była ładna momentami bardzo ładna. A i ork też był całkiem spoko.

abraxas99

Elfka tylko charakter ma paskudny :D

Dokładnie .Fajnie że ktoś coś kręci w tych klimatach. Czy to dobre czy słabe, fajnie że jest i rozwija gatunek.

abraxas99

Typowy średniak, sceny walk rzeczywiście niezbyt dobre, momentami nudziły. Fabuła moim zdaniem niedopracowana, dialogi również. Może to być winą lektora, który dostał słabe tłumaczenie, bo niektóre wyrażenia całkiem psuły klimat. Ale scenografia i kostiumy całkiem niezłe i podobała mi się nietypowa wizja krasnoluda. Za elfkę oczywiście duży plus, bez tej postaci nie wyobrażam sobie filmu.

abraxas99

Zgadzam się z tobą jest to średniak, ale można powiedzieć na bez rybiu rak i ryba. Mimo, że to bardzo przeciętny film to się go dobrze ogląda, jak na niski budżet to i tak nie ma się co ten film wstydzić, mi się najbardziej podobała postać Kullimon