Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179138
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Aktorzy

ocenił(a) film na 10

Bardzo mnie dziwi, dlaczego nie ma jeszcze wszystkich aktorów którzy grają w filmie? Już dawno wiadomo kto będzie grał. Gdybym umiała sama bym dodała osoby, jednak nie umiem. Może ktoś kto ma trochę czasu i wie jak to zrobić dodał by ludzi?

Pozdrawiam :)

Julka23

http://www.filmweb.pl/topic/1116681/UWAGA+co+do+PLAKAT%C3%93W%21%21%21%21%21%21. html

Nic dodać, nic ująć... Niestety;/

ocenił(a) film na 4
KateBells

co mają plakaty do aktorów? ten link jest bezsensowny. dodawanie osób jest proste tylko pewnie nikomu nie chce się tego robić, albo filmweb jeszcze nie zareagował na zgłoszenia i dlatego nie dodał. jak chcesz to Ci powiem jak to robić.

LeaMao

ten link nie jest bezsensowny. przez to, że ludzie zapychają bazę kontrybucji fanowskimi plakatami, prawdziwe informacje, takie jak obsada, nie są szybko weryfikowane. albo w ogóle nie są weryfikowane:/

ocenił(a) film na 10
LeaMao

Chętnie się dowiem jak dodaje się ludzi. Jak masz taką ochotę to możesz mi napisać. Z góry dziękuje :)

Julka23

wchodzisz w "zostań autorem tej strony" (nad listą współtwórców po lewej stronie), potem w "dodaj obsadę". i voila! wpisujesz imię, zawód (aktor, reżyser itp), jeżeli to aktor, to wpisujesz imię postaci. Potem wklejasz źródło (ale powinno to być OFICJALNE źródło, typu imdb.com , a nie jakiś blog czy pudelek). Ewentualnie dodajesz jakiś komentarz. i zapisujesz kontrybucję. aha, jeszcze jedno, za każdym razem jak dodajesz postać, to po prawej stronie jest przycisk "sprawdź". musisz koniecznie go kliknąć! zawsze! bo jest możliwość, że dana osoba już jest w obsadzie lub też czeka w kolejce do sprawdzenia. pamiętaj, że bardzo ważne jest źródło!!!

ocenił(a) film na 10
Luelle

Właśnie jest jeden problem... nie mam "dodaj osobę"... Mam rózne np. "dodaj nowy film", "dodaj recenzję"... ale osoby nie mam ;/ i nie wiem dlaczego! Kurde ;/