Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

http://www.pudelek.pl/artykul/16733/przerwano_zdjecia_do_drugiej_czesci_zmierzch u/

akyszz

ale cały czas jesto nim mowa...

za krótki <br/>

Ciuszek

pudelek...pf ;)

a widziałaś to?
Stephenie na swojej oficjalnej stronie zaprzeczyła plotkom, jakoby "Zmierzch" był plagiatem.

Nie zostałam pozwana. Nikt nie kontaktował się ze mną ani z moim wydawcą by nas poinformować, że jestem pozwana. Nigdy nie miałam lokatorki o imieniu Heidi. Nie ma profesora na wydziale j. angielskiego na uniwersytecie BYU o imieniu Peter Benton. I najważniejsze, zaczęłam pisać "Zmierzch" dokładnie tak, jak to opowiadałam w niezliczonych wywiadach przez ostatnie sześć lat: miałam sen, spisałam go, zapisywanie było bardzo fajne, więc pisałam dalej aż miałam całą książkę.

Ponadto, Stephenie pisze o pracy nad "New Moon":

Więc nie martwcie się, kręcenie "New Moon" nie zostaje wstrzymane. I na koniec tej notki dodam, że filmowanie jest niesamowite. To wszystko jest takie piękne! Chris Weitz jest fantastyczny. Kristen, Rob i Taylor - na nich nie mam słów. Na planie niemalże dusiłam się więcej niż raz przez ich niesamowitą grę. Nie mogę się doczekać, aż zobaczę wszystko połączone w całość!

www.stepheniemeyer.com

ocenił(a) film na 7
olkaaa009

A to dobrze. ;]

Bo już myślałam że będę musiała czekać dłużej niż do listopada. xd

ocenił(a) film na 5
Ciuszek

Hehe, no zobaczymy jak wyjdzie xD, w każdym razie martwi mnie nasz główny aktor, na każdym zdjęciu wychodzi coraz gorzej o_O.

Karus

mowisz o pattinsonie??
co prawda to prawda

Ciuszek

Przecież Edward w Księżycu wcale nie jest głównym bohaterem... ;p

akyszz

sorki za tamten komentarz ale cós mi komp szfankuje

akyszz

no fakt - nie jest,ale ma być go sporo w filmie...

aneess

pudelek.pl i wszytsko jasne. Niewiarygodnie wiarygodne źródło informacji