Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Oto link do strony, która potwierdza najnowszą plotkę:
twórca "Sierocińca" zabierze sią za reżyserowanie trzeciej części sagi.

http://wiadomosci.fdb.pl/7802-juan-antonio-bayona-rezyserem-zacmienia

Co Wy na to? Czy to kolejna bajeczka wymyślona przez fanów sagi? Może wiecie coś więcej na ten temat. Jeżeli to prawda, to myślę, że "Zaćmienie" będzie można rzeczywiście nazwać horrorem...

Hehe...
Również słyszałam drugą wersję, która mówi, że reżyserem ma być Drew Barrymore xD Ale w to jakoś nie chce mi się wierzyć ;)

Samantha_6

Uuu! Pierwsze słyszę ale jeżeli masz racje to bardzo fajnie:D
Drew Barrymore?? Nie to była tylko plotka(sama ją zdementowała)...więc Twoja nowinka może być bardziej prawdopodobna:D

Samantha_6

Uuu! Pierwsze słyszę ale jeżeli masz racje to bardzo fajnie:D
Drew Barrymore?? Nie to była tylko plotka(sama ją zdementowała)...więc Twoja nowinka może być bardziej prawdopodobna:D

ocenił(a) film na 10
aneess

Co do Drew to miałam nadzieję, że to tylko plotka ;D

Z jednej strony na pewno będzie to ciekawe, w końcu "Zmierzch" od początku miał być troszkę bardziej "horrorowaty" ;D Może wyjść naprawdę fajnie.

Mam tylko nadzieję, że nie przesadzą, i że nie zrobią z tego przerażającego filmu, który w 80% będzie o krwi i zagryzających się nowonarodzonych! :o

Samantha_6

Hym ... uważam że byłoby świetnie gdyby Juan był reżyserem.... w końcu 3 cześć jest moim zdaniem lepsza od 2 i mroczniejsza wiec niech się lepiej postarają... a o Drew pisali na MTV Movies... ze ona by chciała albo coś xDD

ocenił(a) film na 10
Evangelin_san

UWAGA! Najnowsze nowinki mówią, że Juan nie będzie reżyserem Zaćmienia. Jego miejsce zajął reżyser jednego z najbardziej krwawych horrorów o wampirach - David Slade.

http://film.interia.pl/wiadomosci/film/news/coraz-mroczniejszy-zmierzch,1294877

Tak czy siak... chyba chcą z naszej kochanej Edziowej rodzinki zrobić krwiożerczych potwornickich!

Co Wy na to?

Samantha_6

heh czytałam czytałam i jestem w szoku:). Trzecia część idealnie nadaje się dla niego. Przede wszystkim dlatego ze jest tam przecież akcja z nowo narodzonymi i ich atakami na ludzi - będzie ciekawie:D