Trailer do new moon jest takie sztuczny...Pattinson to taki drewniak , juz w trailerze widac jak sztucznie gra , ta mina kiedy zostawia Belle i odchodzi jakby ktoś dał mu znak.drewnooo
nie oceniaj po trailerze bo nic tak naprawdę nie widać tam.
a tak ogólnie to jak Edward zostawiał Belle to miał kamienną twarz żeby ona uwierzyła, że jej naprawdę nie chcę więc szczerze mówiąc można powiedzieć że dobrze zagrał tę scenę.
Gorszy od Pattinsona jest ten Lauter [czy jakoś tak.] i jak zawsze Kristen 'grzybica' Stewart. To dopiero drewna. ;<
Fakt,ta sztuczność aż bije po oczach. Tylor bardziej koncentruje się na eksponowaniu swoich wyhodowanych na sterydach mięśni niż na kreowaniu swojego bohatera.. Widocznie cała trójka miała za mało czasu, by wystarczająco przygotować się do roli, jaką im przydzielono...:/
a.. i jeszcze jedno: wilk w trailerze ani trochę nie przypomina bestii..raczej słodkiego pieska husky...:/
ja zaczne oceniac film jak go obejrze a nie po zobaczeniu kilku scen ^^ i wam radze zrobic to samo xP
No to nie oglądaj... Boże... Ludzie, jakie wy problemy macie... Najpierw czytam, że basiory koniecznie muszą być ogromne... Teraz, jak są w miarę duże, to Wam się nie podoba, że są słodkie... To nie wiem, jakie by musiały być;/ Kwadratowe, ślina z pyska ściekająca i do tego czerwone oczy? Albo w ogóle brak oczu? Weźcie się zastanówcie...
Wiecie co... Ja tam się nie zgadzam... Zwiastun jest super... Popłakałam się na nim... A Rob wcale mnie nie rozczarował... Właśnie tak sobie tą scenę wyobrażałam... Podejrzewam, że osobom, które negatywnie oceniły ten trailer po prostu nie da się dogodzić... No sorry;/
Jak można rozbeczeć się na trailerze?! O.o wtf?!
Nie mam więcej do Was pytań... oszczędzę.
Nie mam pojęcia. Na trailerze scena była na tyle okrojona, że nie wywołała u mnie żadnych emocji. Za mało czasu, żeby wczuć sie w klimat. A mówię tylko o jakichś emocjach. Beczenie nigdy nie pojmę.
Dobra, spokojnie. Potraktujmy to jako przypadek, z problemami na tle psychicznym, podpadającym pod lekką paranoję i dramat związany z chaosem w jej głowce wywowłany tym czasową bibą szarych komórek. Biba skromna, mało osób ale jest. Tak sobie to tłumaczę, przynajmniej zostaje jakaś nadzieja że impreza kiedyś się w końcu skończy.
Typiara po prawej w którymś momencie zbłądziła - zdarza jej się wyglądać jak dmuchana:
http://i.wp.pl/a/f/film/041/16/37/0013716.jpg
H,he dobre ;p Ty tam d gory ;p Nie chodzi rozmiar(przynajmniej mi) tylko o grafike.....mi to nie pasuje do filmu i tyle na temat. Jestem fanka i ksiazki i sagi, ale jak cos mi sie nie podoba to poprostu o tym pisze....nie musze byc zawsze na "tak" i jarac sie jakie to wszystko cudowne. Jak juz pisalam wczesniej w jakims innym temacie, rozczarowal mnie ten trailer, podobnie bylo w przypadku plakatu,wg mnie sie nie postarali.....ale to nie zmienia faktu, ze nadal jestem ciekawa filmu i czekam na niego z niecierpliwoscia......
Jak widać można... Każdy inaczej może reagować tak? zekranizowana scena + to, co przeczytałam w książce = (no wybacz, jak dla mnie) niepowtarzalne emocje... Nie każe Ci płakać ani nic z tego typu rzeczy, ale mogłabyś chociaż nie krytykować... I nie wypowiadać się, jak nie masz nic do powiedzenia...
ojj nie na co narzekać zobaczymy jak film będzie w kinach czy ta "drewność" t tak na prawdę jest czy jej nie ma....ps. swoją drogą tym aktorom po nastepnej części palma uderzy do główy a raczej woda sodowa, bo juz sie zachwują jak by byli gwiazdami formatu M. Brando :)
Moje drogie... ja nie neguję całego filmu po tym, co zobaczyłam w zwiastunie. Wyraziłam tylko swoją opinię, co do pracy, którą włożyli w niego zarówno specjaliści od efektów, jak i aktorzy.. Nie wiem, czy pośpiech , z jakim robią tę produkcję, wyjdzie całemu przedsięwzięciu na dobre... Trzy pierwsze części sagi przypadły mi do gustu i dlatego spodziewałam się lepszych efektów. Ale nie zapominam też, że te zlepki, które wypuścili (oczywiście dzięki naciskowi fanów ) jako zwiastun mogą w ogóle nie pojawić się w filmie... Mam nadzuieję, że będzie o niebo lepiej :)
Mnie się podobało to co zobaczyłam na zwiastunie.Nic specjalnie mnie nie rozczarowało.Wilk-fakt,mogli by go troche dopracować,ale nie jest najgorzej.Pamiętajmy,ze nie da sie wszystkich zadowolić.
Co do gry aktorskiej Pattisona to myśle,ze kazdy aktor ma swój własny sposób przedstawienia granej postaci.Uważam,ze wykonując ciężkie zadanie jakie otrzymał tj.oddanie postaci Edwarda,wychodzi mu całkiem dobrze.
Poczekajmy lepiej na cały film zanim będziemy go krytykować.
eghm....po obejrzeniu trailera i usłyszeniu co mówia postacie stwierdzilam ze posiadam prawdziwy scnariusz filmu.....
Mnie bardzo spodobały się kolory w tym zwiastunie. W "Zmierzchu" zdjęcia miały taki niebieskawy odcień... A na tym są bardziej naturalne. No i muzyczka w tle też całkiem niezła- myślę, że w ogóle będzie fajna skoro komponuje ją sam Alexandre Desplat =
http://www.filmweb.pl/Alexandre+Desplat+komponuje+muzyk%C4%99+do+%22New+Moon%22, News,id=51010
jak dla mnie to strasznie się nie postarali z tym zwiastunem widać że jest nie dopracowany widocznie chcieli zrobić go na szybko żeby puścić do na MMA:( ale na szczęście to tylko trailer wiec film miejmy nadzieję będzie okey:)
Moim zdaniem trailer nie jest taki zły, tylko ten wilk wygląda jakby był z bajki ;) No i nie ma Volturi :(
Osobiście nie będę komentowała trailera bo nie jest on fenomenalny...Natomiast jeśli chodzi o zachowanie się w tych scenach aktorów to mam nadzieję, że w całym filmie nie będzie więcej takich sztucznych scen ... a co do wilka to w sumie nie wywołał u mnie żadnych emocji, ani złych, ani dobrych ...xD
mi sie podoba.a co do edwarda niepotrzebnie sie czepiacie co do sceny w lesie jak opuszcza bele on niemogl
ukazywac uczuc. czytaliscie ksiazke new moon ?? to powinniscie wiedziec jak sie zachowal w stosunk do belli
jak ja opuszczal.
Bella była sztuczna w scenie z Cullenami. Podobnie Alice z tym "it's time"- zabrzmiała jak przedszkolak na przedstawieniu. Jednak trailer nie jest taki najgorszy. Jestem bardzo ciekawa filmu!
a wg mnie Alice z tym "it;s time" fajnie oddaje jej postac....ja przynajmniej wyobrazam ja sobie jak w gorocej wodzie kapanej, wszystko ma byc tak jak ona chce :D....ale i tak jest moja ulubiona postacia :P
Trailer nie najgorszy. A 'wilkołak' mi się kojarzy z... kojotem ze 'Strusia pędziwiatra'...
Film na pewno obejrzę, ale czegoś superowego się po nim nie spodziewam... może nie będzie totalną klapą...
No i już widziałam błąd - Laurent miał wściekle czerwone oczy. A o ile dobrze pamiętam (a mogę nie pamiętać, bo dawno czytałam tę książkę) to miał czarne i był bardzo głodny, i dlatego chciał ją 'zeżreć'...
No, ale może się mylę...
Ja też myślę, że warto poczekać na efekt końcowy, kiedy wszystko będzie skończone i (miejmy nadzieję) dopracowane, to może wrażenia będą zupełnie inne. Co do wilka to (chyba jako jedynej osobie na całym forum) naprawdę mi się podobał :D:D we mnie wzbudził emocje. Jeżeli chodzi o Laurent'a to nie ma tam błędu. Laurent w książce miał czerwone oczy, jako normalnie odżywiający się wampir. Zdziwiło to zresztą Bellę bo spodziewała się raczej złotego koloru (Laurent mieszkał z rodziną Tanyi, więc teoretycznie powinien zostać 'wegetarianinem'). Generalnie to też nie mogę się doczekać listopada :)
Mi najbardziej przeszkadzaja włosy (peruki) Carlisle i Rose no i Edward wygląda na 20/21 lat a nie na 17... i całkiem spierniczyli przemiane Jacoba w wilka i ta scene na łące- wysuszona trawa i to nie ejst ta sama łaka co w Zmierzchu (a w książce było że spotkała Laurenta na jej i Edwarda łące) i ta kolorystyka taka złota... mam nadzieje że film okaże się lepszy od Zwiastunu...