Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179138
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Czy mogę wiedzieć, dlaczego na tym oto forum są tacy idioci? Czy nic z tym nie można zrobić? Ja osobiście uważam, że nawet taka Luelle jest idiotką. Wasze tematy są durne, jakbyście nie mieli już o czym pisać.
Twilighterka nic tylko rozpacza, że premiera mogłabybyć w grudniu.
Christi21 udaje mądrą, dojrzałą osobę.
Didii86 się zachowuje jakby miała zawsze kaca.
Vendetka podnieca się urodzinami odtwórczyni roli Esme.
Paulaeve słynie z dodawania żałosnych buziek na koniec wypowiedzi.
Żal

paulincia21

Taaa, za to Twój temat mnóstwo wnosi na to forum. Tak Cię to boli, że masz tu wszystkich za idiotów? Ulżyłaś sobie?

paulincia21

Wydaje mi się że każdy moze wyraźć swoje opinie na temat filmu,aktorów przygotowaniach itd. Nie ma co sięstresować! To jest forum.

martynaol

matko..dziewczyno,nie irytuj się tak bo nam jeszcze tu zawału dostaniesz^^ to miejsce gdzie każdy może napisac coś odnośnie sagi Zmierzch,jak sama nazwa ,,forum'' na to wskazuje.

Jak widze Twój temat nie bardzo tu pasuje,nic nie wnosi i tylko zajmuje niepotrzebnie miejsce.

ps.nie sądzisz,ze obrażanie kogoś(kogo nie nie zna w dodatku) wskazuje na brak wychowania? ^^ jeżeli nie podoba Ci się tu to znajdź sobie inne forum.Może inne osoby zadowolą Twoje wymagania.

Pozdrawiam

paulincia21

znasz te osoby, że je tu obrażasz?
jeżeli ci się tutaj nie podoba, to po prostu wyjdź, i więcej nie wchodź.
swój temat natomiast uważasz za mądry i potrzebny?

Jagodaa

zgadzam się z wami dziewczyny ta laska widocznie chciała na siebie zwrócić uwagę... paulincia21 skoro nie znasz tych osób to nie masz prawa ich oceniać spójrz na siebie skoro zakładasz taki temat to z Tobą coś jest nie tak :)pozdrawiam

ocenił(a) film na 4
atlanta206

tak, tak, a paulincia21 jest jeb***ą idiotką. jak Ci się nie podoba to nie czytaj. ja uważam, że tu są normalni ludzie. jak chcesz kogoś krytykować to spadaj na forum zmierzchu. zapewniam, że wywołasz prawdziwą burze mówiąc tak o familli.

LeaMao

Ludzie, trzymajcie mnie, bo jak dopadne te sukę, to jej nie wiem co zrobie!!

paulaeve

to prowokacja. lepiej nie reagować w ogóle na taki głupi post.

paulaeve

No tak....rok szkolny się skończył i napływ "gówniar" się wzmocnił....Mamy zajęcie do końca wakacji.

aneess

a dla mnie taką właśnie "żałosną idiotką" jesteś Ty - osoba, która nie ma za grosz wychowania. Od kiedy zwrotem grzecznościowym jest forma "idiota"? Ciesz się, zazwyczaj z osobami takimi jak Ty nie gadam, ale zrobiłam dla Ciebie dziś Dzień Dziecka...
Jeżeli następnym razem będziesz zaśmiecała forum takimi bzdetnymi tematami (i kto tu ma beznadziejne tematy...? xD) to radzę zachować chociaż formy grzecznościowe. Przynajmniej będą POZORY, że jesteś kulturalna...
Pozdrawiam

Luelle

eh jakie to polskie...Polak z Polakiem sie kłóci.No i po co? Szkoda czasu na wyzywanie się.

Luelle

zgadzam się z aneess całkowicie :D

paulincia21

Hmm... rzeczywiście nie warto oceniać ludzi skoro się ich nie zna . I tym zachowaniem właśnie postawiłaś siebie w złym świetle ... uuuu kiepsko ;] .

Alexaandraa

ale zauważcie że ludzi można ocenić też po tym co wypisują na forach:))

iMeshQa

Mnie się wydaje, że można raczej oceniać tematy, posty a nie ludzi. Niektóre wypowiedzi rzeczywiście nie są składne, niektóre też nie są zbyt mądre (tak jak ten temat, co niby interesującego i wartego czytania wnosi?), ale żeby od razu nazywać ludzi idiotami... Tak przy okazji - paulińciu 21, kiedy wytykasz innym błędy (przyjmijmy) to przyłóż się trochę, weź może jakiś słownik, przypomnij sobie gdzie stawia się kropki w zdaniu, gdzie przecinki... generalnie zadbaj o to, żeby Twoja notka miała sens i żeby dobrze się ją czytało - będziesz bardziej wiarygodna - to taka rada na przyszłość. Pozdrawiam :)

GilmoreGirl

No Jula - jak skromnie pojechałaś "koleżance" ;) No tak problemy z interpunkcją...(zdarza się - w tym wieku)

paulincia21

a ja chcialam zauwazyc ze moze takie osoby co maja ochote tylko krytykowac reszte osob z forum zaloza sobie jeden temat i tam wspolnie wyplacza swoje zale zamiast zasmiecac forum durnymi tematami jak np.: fani zmierzch to idioci itp.

bubinkam10

sorry za drugi post z rzedu ale tamtem byl troche nieskladny....

chodzilo mi o to zeby ci ktorym sie nie podoba to forum i osoby na nim, albo na niego nie wchodzili, albo jak juz musza gdzies wylac swoje zale niech zaloza jeden temat...

paulincia21

Z jednym masz racje gowniaro....jutro bede miala kaca, bo jak sie czyta takie durne wypowiedzi to nic jak tylko isc sie upic.....:/ Dziecko nie siedz tyle na tym necie, bo mamusia zaplaci za Ciebie za duzy rachunek. Wyjdz na swiezo powietrze, pooddychaj sobie, to moze Ci sie mozg dotleni i troche zmadrzejesz.....

Didii86

Zgadzam się z Didii, świeże powietrze dobrze ci zrobi, dzieciątko.

paulincia21

Znam to... ; )
Ludzie są ładniej powiedziawszy... stuknięci.
Internet to dla nich coś nowego. Chcą poudawać bycie innymi. A ja wolę być po prostu sobą.

paulincia21

Hahahah! Boże,normalnie kocham cie za ten post ;D Jedna normalna osoba która dostrzegła głupotę większości jakże idiotycznych postów. Gratulacje !

ocenił(a) film na 5
AnimeSucks

Paulincia21 skoro nazywasz ludzi idiotami bo zakładają tematy w których rozmawiają o filmie to wyszłaś na jeszcze większą idiotkę bo twój temat nie wnosi nic do tego forum tylko oceniasz ludzi po tym co piszą. Tak do twojej wiadomości lepiej udawać mądrego niż pokazywać jakim się jest głupim tak jak ty to robisz.Powiedz nam skąd wywnioskowałaś że Didii ma kaca? Może nas oświecisz?

Christi21

ojj, coś cicho, Paulincia21 nie odpisuje :)))

ocenił(a) film na 3
iMeshQa

nie wywołuj wilka z lasu ^^

Tarantinka19

ja proponuję już więcej nie odpisywać w tym temacie, ponieważ nie ma to jakiegokolwiek sensu:) To czysta, choć nieudolna, prowokacja:)

Oficjalnie: TEMAT ZAMKNIĘTY!!!!! xD

Luelle

ok sorry nie przezcytalam calego forum ;]

paulincia21

a jako idioci to mowisz o sobie ?
..................................

misia_96

............................................to jest mój komentarz w miejsce kropek wpiszcie sobie co chcecie

paulincia21

za to paulincia21 słynie z jakże ciekawych i inteligentnych tematów ;)
a to twoje 'żal' idealnie oddaje to co można napisać na ten b.ciekawy temat.