Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179129
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Mam do was pytanie! Obejrzałam krótką wiadomość do fanów Charliego Bewley'a(gra Demetriego w Księżyciu w Nowiu), który wymienił filmy Sagi, w których wystąpi. Oczywiście wymienił Księżyc w Nowiu i Przed Świtem, ale także Zaćmienie! Wiem, że w Zaćmieniu jest mowa o Volturi, ale nie biorą oni czynnego udziału w wydarzeniach. Myślicie, że dodadzą jakieś sceny z nimi do Eclipse?? Byłoby super, bo to moi ulubieni bohaterowie;)

ocenił(a) film na 7
marta_j

Zapewne będą "drugoplanowo" interesować się Victorią i nowonarodzonymi oraz ich walką z Cullenami ;) Muszą się lekko zaznaczyć w trzeciej części, żebyśmy do ekranizacji czwartej o nich nie zapomnieli ;))

marta_j

Rzeczywiście! Dzięki za odpowiedź, mam ogromną nadzieję, że będą jakieś sceny z nimi:)

marta_j

Jak to nie biorą udziału w Eclipse? A kto niby pojawił się w lesie po tym, jak Cullenowie wybili armie nowo narodzonych? Volturi chyba, nie? Oni nie pozwolili zostawić przy życiu tej małej wampirzycy.

DontCallMeOver

No wlasnie!!!!! Ktos tu chyba nie czytal ksiazki zbyt dokladnie ;p

Didii86

No D chyba mi nie powiesz że znasz już wszystkie części na pamięć? xD :P:P:P

aneess

Anesse ty sie tu nie wymadrzaj ;p Gdzie sie podziewalas, hee, jak Cie nie bylo;p

Didii86

Wyjazd służbowy xDxD 9 dni bez neta daje popalić...:(:( Jak zobaczyłam ten trailer wczoraj....hehhe ten nasz wilk - Jacob to jak wilczek z kreskówki:D Taki słodki..:D:D

aneess

Yeah, czytasz w moich myslach ;X

Didii86

Uważaj bo jeszcze o pokrewieństwo nas oskarżą:D:D:P