Co powiecie na temat, w którym będziemy pisać o jakichś ciekawych newsach z planu itp.?
CD => heheh no niestety widział:P:P Jestem grzeczna,obiecałam!
Jak sobie przypomnę moje akcje w wieku 16 lat xDD Mama: " Nie wypada dziewczynce bić sie z chłopakami a o piłce nożnej to już nie wspomnę" xDD
1000:D hehe ale zaśmiecamy forum xDDDD Pójdziemy do piekła dziewczyny!!
Ach...ten post mial byc na samej gorze...ale takie jestescie wszystkie szybkie, ze mnie przegonilyscie ;p Naprawde niegrzeczne ;D
Alice? hehe dobra:D Hod-dog i ta koszulka:d "Kiss My Ass" :D:D:D
Tak na marginesie...Cameron wygląda przypałowo w tych okularach :/
bardzo fajne zdjęcia :) ale się ta Dakota zmieniła masakra jak czas leci :D ta druga dziewczyna to kto ? i kogo gra ?
Nie poznajesz ??? To Ashley Greene czyli nasza cudna Alice ;d
Swoja droga to uwazam, ze Ashley to najladniejsza aktorka grajaca w Zmierzchu
no fakt nie poznałam jakaś taka wychudzona. Ale rzeczywiście jest najładniejsza :) a potem Nikki oczywiście iiii Peter Facinelli hehe :p
No....nie oszukujmy sie, wszyscy aktorzy grajacy w Zmierzchu sa atrakcyjni (wampiry);p Mi nawet bardzo podoba sie jeszcze Rachell(nie wiem jak sie poprawnie pisze), ta babka , ktora grala Victorie...w filmie wyszla ladnie, ale w wywiadach wyglada super ';D
http://www.youtube.com/watch?v=Qzh6i456j1s&feature=channel_page
Oblukajcie sobie.....Bella, Edzio i Jake, a w tle moj ulubiony kawalek ;p
Didi ten filmik jest po prostu cudny. Wreszcie jakiś żywy trailer z wesołą muzyką :D
taaa. racja .
kurde ja w tamtym chce komentować a tu lipa ; DDD
post wynosi juz 1000 odp . ^^
jazdaaa . staramy się.
macie moze jakieś zdjecia roba z urodzin . ?
Pacik na zyczenie;p
http://www.entertainmentwise.com/photos/48449/6/robert-pattinson-camera-shy-birt hday-boy--photos#gallery
nie chce mi sie otworzyć ta stronka co podałaś.A ja znalazłam gdzie indziej:P http://www.radaronline.com/photos/image/5544/2009/05/robert-pattinsons-birthday- bash
dziekuje :*
hahah . po co on ta twarz zasłania. ?!
hahahaha . boi sie czy co . ?
ale ja tym dziewczynom zazdroszcze . ;/
kurde jak ashley zajebiscie wyglada. pasuje jej ta fryzurka.
co wy o tym sadzicie.?
wiecie może którego mają dokładnie lecieć do Włoch i zacząć kręcić te sceny z Volturi? Bo człowieka nosi...pamiętam że wcześniej(tj kilka miesięcy temu) mówili że na początku maja lecą a teraz czytam że pod koniec.
Ja tez czytalam,ze pod koniec. Tam maja niby byc ostatnie zdjecie i koniec. Pozniej juz tylko montowanie ;D.........i w czerwcu trailer !!!!
Ja tez tak mam ;p Jak siedze na laptopie to mi wszystko smiga,ale nie mam polskich znakow......ale mam tez kompa dziadzia, ktory ma 10 lat(przywiezionego jeszcze z POlski- wiec na pocieszenie mam polskie znaki tam ;p)
hehe narazie dobrze mi tu - w Polsce. Może gdyby nie chłopak.......pewnie by mnie tu nie było już:). 10?? Wow! Mój ma 7 ale śmigać śmiga , gdyby nie brat pewnie by już dawno zdech <lol>
Czy ja wiem fajnie wygląda,pamiętam że mieli problemy w czasie kręcenia Twilight z jej włosami(były grube i peruka dziwnie wystawała z tyłu) Heh a teraz problem rozwiązany..szkoda że tak późno:P
Teraz to juz szybko minie....jeszcze troche wakacje, pozniej troche oczekiwan ....i bedzie listopad ;p
Dla mnie najgorsze są dwa pierwsze dni przed premierą, bo cały czas już myślę, że jeszcze trochę i zobaczę tak długo oczekiwany film ;p
tydzień przed premierą to katorga. czas tak się dłuży, ale mówisz sobie, że to już tylko kilka dni.. ahh, ale czego się nie robi dla zmierzchu. ;)