Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179138
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

Co powiecie na temat, w którym będziemy pisać o jakichś ciekawych newsach z planu itp.?

Didii86

Och, już miałam zkładać ten temat, ale mnie wyprzedziłaś ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Didii86

CD => heheh no niestety widział:P:P Jestem grzeczna,obiecałam!
Jak sobie przypomnę moje akcje w wieku 16 lat xDD Mama: " Nie wypada dziewczynce bić sie z chłopakami a o piłce nożnej to już nie wspomnę" xDD

1000:D hehe ale zaśmiecamy forum xDDDD Pójdziemy do piekła dziewczyny!!

aneess

A trudno, raz się żyje... Podobno, chyba, że coś mnie ominęło :p

aneess

Jak wdac mamy tu jednak same niegrzeczne dziewczyny.....;p

Didii86

Baardzo niegrzeczne...:D Ale wiesz po Tobie bym sie tego nie spodziewała! Staruch z Ciebie taki:P

Didii86

DZiewczyny przenosimy impreze ;p

Didii86

D co proponujesz??:D:D
Nie,nic sie nie zmieniło:P jak sie bawić to sie bawić...

aneess

Ach...ten post mial byc na samej gorze...ale takie jestescie wszystkie szybkie, ze mnie przegonilyscie ;p Naprawde niegrzeczne ;D

Didii86

Alice? hehe dobra:D Hod-dog i ta koszulka:d "Kiss My Ass" :D:D:D
Tak na marginesie...Cameron wygląda przypałowo w tych okularach :/

ocenił(a) film na 7
aneess

nie no, ciekawie...

stupidlamb

Ehh te pierścienie na jego palcach:/. Plus za własny styl....

ocenił(a) film na 4
aneess

bardzo fajne zdjęcia :) ale się ta Dakota zmieniła masakra jak czas leci :D ta druga dziewczyna to kto ? i kogo gra ?

Magda16_2

Nie poznajesz ??? To Ashley Greene czyli nasza cudna Alice ;d
Swoja droga to uwazam, ze Ashley to najladniejsza aktorka grajaca w Zmierzchu

aneess

Koszulka boska, a do tego Ashley ma moje butki ;p

ocenił(a) film na 4
Didii86

no fakt nie poznałam jakaś taka wychudzona. Ale rzeczywiście jest najładniejsza :) a potem Nikki oczywiście iiii Peter Facinelli hehe :p

Magda16_2

Niezły gust :P:D ślicznie i młodziutko wygląda:) Ahh....idealna na Alice a ten głos xD:D

aneess

No....nie oszukujmy sie, wszyscy aktorzy grajacy w Zmierzchu sa atrakcyjni (wampiry);p Mi nawet bardzo podoba sie jeszcze Rachell(nie wiem jak sie poprawnie pisze), ta babka , ktora grala Victorie...w filmie wyszla ladnie, ale w wywiadach wyglada super ';D

Didii86

bardzo podoba mi sie jej budowa ciała. Szczuplutka - o doskonałych kształtach i zgrabniutkie nogi:D

aneess

ach ja tez jestem taka fajna szczuplutka ;p nie no, zart.....bo zara bedzie , ze sie wywyzszam ;p

Didii86

ej! dlaczego ashley się tak dziwnie ubrała? ;D

Venedka

http://www.youtube.com/watch?v=Qzh6i456j1s&feature=channel_page

Oblukajcie sobie.....Bella, Edzio i Jake, a w tle moj ulubiony kawalek ;p

Didii86

http://www.youtube.com/watch?v=-BCN0AARfXg - ja mam słabość do tego :)

aneess

oba sa wprost niesamowite ! :D:D

<za krótki>

ocenił(a) film na 5
magdusiekiss

Didi ten filmik jest po prostu cudny. Wreszcie jakiś żywy trailer z wesołą muzyką :D

Christi21

taaa. racja .
kurde ja w tamtym chce komentować a tu lipa ; DDD
post wynosi juz 1000 odp . ^^
jazdaaa . staramy się.
macie moze jakieś zdjecia roba z urodzin . ?

PaCiik

Pacik na zyczenie;p

http://www.entertainmentwise.com/photos/48449/6/robert-pattinson-camera-shy-birt hday-boy--photos#gallery

Didii86

nie chce mi sie otworzyć ta stronka co podałaś.A ja znalazłam gdzie indziej:P http://www.radaronline.com/photos/image/5544/2009/05/robert-pattinsons-birthday- bash

aneess

dziekuje :*

hahah . po co on ta twarz zasłania. ?!
hahahaha . boi sie czy co . ?
ale ja tym dziewczynom zazdroszcze . ;/

kurde jak ashley zajebiscie wyglada. pasuje jej ta fryzurka.
co wy o tym sadzicie.?

PaCiik

faktycznie!!! Obcięła sie! Hehehe nawet nie zauważyłam :) Heh fajnie jej w krótkich:)

aneess

Nie wiem czemu :/ Mi sie otwiera jak na nia klikam ;p

Didii86

a mi się też otwiera .
'zawsze mi sie otwiera . ^^

Didii86

ehh siedziałam na kompie(a dziadzio ma już swoje lata:P) na notebooku mi otwiera bez przeszkód:P

aneess

wiecie może którego mają dokładnie lecieć do Włoch i zacząć kręcić te sceny z Volturi? Bo człowieka nosi...pamiętam że wcześniej(tj kilka miesięcy temu) mówili że na początku maja lecą a teraz czytam że pod koniec.

aneess

pod koniec. z tego co ja wiem . ^^
ale podoba sie wam ta fryzurka czy nie . ?

aneess

Ja tez czytalam,ze pod koniec. Tam maja niby byc ostatnie zdjecie i koniec. Pozniej juz tylko montowanie ;D.........i w czerwcu trailer !!!!

aneess

Ja tez tak mam ;p Jak siedze na laptopie to mi wszystko smiga,ale nie mam polskich znakow......ale mam tez kompa dziadzia, ktory ma 10 lat(przywiezionego jeszcze z POlski- wiec na pocieszenie mam polskie znaki tam ;p)

Didii86

a ty gdzie mieszkasz. ?
w anglii . ?
mi zawsze sie otwierało . xd

PaCiik

Noooo:) w Londynie;p

Didii86

ale masz fajnie . ?
ale sama tam mieszkasz. ?

PaCiik

hehe narazie dobrze mi tu - w Polsce. Może gdyby nie chłopak.......pewnie by mnie tu nie było już:). 10?? Wow! Mój ma 7 ale śmigać śmiga , gdyby nie brat pewnie by już dawno zdech <lol>
Czy ja wiem fajnie wygląda,pamiętam że mieli problemy w czasie kręcenia Twilight z jej włosami(były grube i peruka dziwnie wystawała z tyłu) Heh a teraz problem rozwiązany..szkoda że tak późno:P

aneess

hehe xD

jeszcze wytrzymać trochę do czerwca....... xD

Luelle

Teraz to juz szybko minie....jeszcze troche wakacje, pozniej troche oczekiwan ....i bedzie listopad ;p

Didii86

dokładnie..listopad:D Ahh....... wyczekiwany czas. Ale szybko to leci:)

aneess

najgorszy jest początek oczekiwania i moment, w którym siedzi się w kinie, oczekując na film xD

Luelle

Dla mnie najgorsze są dwa pierwsze dni przed premierą, bo cały czas już myślę, że jeszcze trochę i zobaczę tak długo oczekiwany film ;p

Didii86

tydzień przed premierą to katorga. czas tak się dłuży, ale mówisz sobie, że to już tylko kilka dni.. ahh, ale czego się nie robi dla zmierzchu. ;)

bohaterka

ach, ja pamiętam jak dzisiaj, kiedy siedziałam na pokazach przedpremierowych i pisałam do was, że prawie się zaczyna! ;DDDD