zabardzo pozowane i takie sztuczne.. jak manekiny na wystawie. co myslicie?
mnie się podoba, aczkolwiek wyobrażałam go sobie nieco inaczej...
Za bardzo zretuszowany i jakiś taki stuczny.. ;) Mam wrażenie, że plakat pierwszej części bardziej zachęcał do obejrzenia filmu :)
Ale tak ogólnie to plakat fajny :)
Moim zdaniem ten plakat byłby o wiele lepszy bez Belli. Nie wiem dlaczego, ale ona mnie wkurza, a na plakacie niszczy kompozycję.
Nie zgadzam się. Plakat z pierwszej części był świetny, a ten do Księżyca w Nowiu jest strasznie sztuczny :)
Nie zgadzam się. Plakat z pierwszej części był świetny, a ten do Księżyca w Nowiu jest strasznie sztuczny :)
Plakaty wyglądające jakby każdy aktor robił zdjęcie osobno, a potem ich marnie doklejono w photoshopie, to już niemalże tradycja w tej serii. A ten mrok piekielnie sztuczny.
tu nie ma mroku. i wielka szkoda, bo na tym opiera się głównie ta część:( jakby nie mogli zrobić konkursu na najlepszy plakat, jest tylu uzdolnionych młodych ludzi, a tu wylatują z jakimś słabym plakatem.... przecież widać, że ręka Belli na ramieniu Jake'a jet sztuczna i że to oddzielne zdjęcia! Choć i tak mistrzem sztucznych plakatow, są plakaty do Pottera:/ szczególnie te ostatnie:/
Mnie z plakatu podoba się jedynie Jacob. To jasne, że musieli posiedzieć nad tym w fotoszopie, ale z Bellą trochę przesadzili... Na plakacie do "Zmierzchu" wygląda zupełnie inaczej. W końcu gra cichą, szarą myszkę, która się nie stroi, nie maluje itp. A tu co ma być? I jeszcze te usta, jakby czekała, aż mucha jej wleci :D.
Rob trochę chudo wygląda na twarzy i wg mnie za mocno go pomalowali :D. No, Jacob też jest przerobiony, ale wyszedł chyba najlepiej. Zobaczymy, jak będą wyglądać na kolejnych plakatach.
Lepszy od plakatu do "Zmierzchu", z pewnością. Wcale nie taki sztuczny. Po oczach kole mina Jacoba, który wygląda jakby go krowa skopała, a mina Belli, ucha chana i patrzy w obiektyw, ale ona jest przecież załamana bo Edzio ją zostawił :/. Edward wygląda sto razy lepiej niż na plakacie do Zmierzchu, nie tak sztucznie, jakoś naturalnie. I ma minę cierpiętnika, tak jak to powinno być, szuka sobie wzrokiem Belli, która to zamiast na niego, patrzy w obiektyw. Jakby się uprzeć w mnie Jaka coś tam oddaje, coś w stylu "Jeszcze raz na nią popatrzysz to ci przyłożę". Jednym słowem Pan Wilk i Pan Wampir Dobrze, a panna Bella źle. Właśnie już widać jaki to Jacob jest wielki 205 cm? Ciekawe gdzie, chyba w snach. Jest Niższy od Edwarda, a to oznacza, że coś jest nie tak.
To napewno jest plakat promujący film? Bo spotkałam już duuuużo wersji takiego 'oficjalnego' plakatu, zrobionego przez uzdolnionego graficznie fana.
moim zdaniem edward jest za blady w porównaniu z plakatem ze zmierzchu, a bella za staro wygląda i Kristen Stewart ma znowu otwarte usta - czemu ona wszędzie chodzi z otwartą buzią???
W 2 części Jackob jest jeszcze niższy od Edwarda. Dopiero później go przerośnie, a plakat jest rzeczywiście sztuczny,oby film był lepszy
brak w nim czegoś co by przyciągało.
i nie wiem czemu bardziej by mi pasował to zaćmienia (Edward-księżyc przysłania sobą Jacoba-słońce).
choć z drugiej strony ukazuje odległość Belli i Edwarda oraz Jacoba który stanął pomiedzy nimi lub na chwilę zajął miejsce wampira.
oczekiwałam czegos bardziej mrocznego(?) smutniejszego(?) no i mniej wyretuszowanego ;)
Plakaty "Zmierzchu" też nie byly zachwycjące. Moim zdaniem ten jest znosny... Aczkolwiek nie powala. Przynajmniej twórca nie podkreślił oczu. Nie wiem czy ktoś zworcił uwagę, że na poprzednich coś było z nimi nie tak. :)
Według mnie plakat jest świetny. I nie wiem o co wam chodzi z plakatami ze "Zmierzchu". Bardzo mi się podobała ta atmosfera i klimat na nich. Co prawda z postaciami może było trochę gorzej, ale nie można narzekać.
A ten... Według mnie rewelacja. Edward wyszedł w końcu jak na wampira przystało: mroczny, blady i nieziemsko przystojny. Do tego dochodzi jeszcze tęsknota za Bellą. Jacob też mi się podoba, widać taką hmm... chęć rywalizacji? Nie potrafię tego odpowiednio sformułować. Bella trochę jedynie przesadzona, taka zbyt wymalowana i zbyt wyidealizowana. Ale moi drodzy to dopiero PIERWSZY plakat. Jak słyszałam ma być jeszcze kolejny, taki po zakończeniu kręcenia New Moon. Więc sądzę, że tamten będzie bardziej przyciągający, bo ten jest bardziej dla zniecierpliwionych fanów, którzy doskonale wiedzą dlaczego Edward ma taką minę, dlaczego Jacob stoi tyłem i trzyma Bellę, a ona sama jest w pewnym sensie rozdarta. :)
jak dla mnie to plakat jest fenomenalny!
o wiele lepszy niż do pierwszej części.
już nie mogę się doczekać !!
Ogólnie mi się podoba, tak jak plakat ze 'Zmierzchu'. ;) Bardzo dobrze wyeksponowane odziaływanie na siebie wampira i wilkołaka, którzy pożądają tego samego - Belli. Fajnie, fajnie, tylko mogli mniej Photoshopa do tego ;P
Zgadzam się. Kristen bardzo fajnie wygląda na tym plakacie. Ale Rob oczywiście również świetnie wyszedł. Tylko ten Jacob. On wyszedł okropnie xdee
to dziwne, bo mi sie bardzo podoba xFD
Plakat jest fajny, widać, że Ed się martwi, a Bella wacha się miedzy Jake'm a Edem. Podoba mi sie ;p
Bedzie ich wiecej.
nie podoba mi sie na nim Jacob:/ Ta jego mina(wrr...beznadziejnie przerobiona):/a Kristen - fakt fajnie wyszła tylko inaczej bym ich ustawiła.Skoro ktoś stwierdził że niby Bella na tym plakacie sie waha między nimi,powinni postawić ją na środku:P A;e nadal uważam że fanowskie są niedoścignione:P:D
tzn może plakat nie należy do najlepszych ale oddaje z lekksza to co było jednym z wątków New Moon.