Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

The Twilight Saga: New Moon
2009
5,5 179 tys. ocen
5,5 10 1 179138
2,8 25 krytyków
Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Księżyc w nowiu

czy wiecie moze czy zdjecia do filmu sie juz zakonczyly?

agnes989

Z tego co wiem to tak, w sierpniu mają się rozpocząć zdjęcia do Eclipse :)

agnes989

Chyba gdzieś widziałam krótką rozmowę z Taylorem Lautnerem, że zakończyli
już pracę nad "New Moon"...

agnes989

widzialam foty Kristen w nowej fryzurce (jka dla mnei okrooopna!) i taks ie zastanawialm jak bedzie grac belle z takimi wlosami..;/

ocenił(a) film na 9
agnes989

na innym forum dotyczacym tej sagi tez zadalam to pytanie i odpisano mi, ze ten film jest juz skonczony. A szukajac w internecie czegos na ten temt zobaczylam, ze w listopadzie tego roku ma byc dopiero premiera

http://film.wp.pl/id,98258,title,Ksiezyc-w-nowiu-w-kinach-od-20-listopada,wiadom osc.html?ticaid=18428

oliwka_zdw

Premiera New Moon jest dokładnie 20. listopada, natomiast planowana premiera Eclipse to końcówka czerwca 2010. Kristen ścięła i ufarbowała włosy na potrzeby innego filmu, ale zrobiła to po zakończeniu zdjęć do Księżyca... Jeżeli chodzi o Zaćmienie to albo założą jej perukę, albo przedłużą włosy... jest przecież tyle sposobów charakteryzacji w świecie filmowym.

GilmoreGirl

aha i zapomniałam :)) film nie jest jeszcze skończony, zakończyły się jedynie zdjęcia, montażystów czeka jeszcze dużo pracy...

GilmoreGirl

Ludzie toż to jeszcze kilka miesięcy do premiery filmu a wy już tu zdążyliście tyle tematów założyc O.O. Chyba wiecie więcej o tej produkcji niż sami aktorzy ;p