Stephanie mysli ze chcialaby napisac kolejne ksiazki.
http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/to-jeszcze-nie-koniec-beda-kolejne-ksiazki-zm ierzchu,286633.html
Jak myslicie to znaczy ze jest szansa aby za kilka lat Zmierzch wrocil do kina ? :D
Bylo by wspaniale ale glowni bochaterowie musza byc.
Każdy autor książki wie jak potoczą się losy jej bohaterów, nawet po zakończeniu pisania. Dobrym przykładem jest autorka Harry'ego Potter'a, która ostatni rozdział napisała już po pierwszej książce ;)
Nawiasem mówiąc, gdybym ja była S. Mayer to też by mi było szkoda zostawiać "swoich bohaterów". Rzeczywiście po paru latach fajnie by było przeczytać jak ona sobie wyobraża ciąg dalszy. W końcu Bella nie jest już taka krucha i Nessi wkrótce będzie wyglądać jak jej matka, i co razem pójdą do szkoły?? śmieszne, ale właśnie chciałabym zobaczyć jak to ma wyglądać wg Stepf.
Ale raczej film nie powstanie-bohaterzy dorosną-np Dakota- i już nawet nie będą chcieli w tym grać, albo zażądają mega wynagrodzenia ;)
No wiem , Ale ja bym bardzo chciala . Nie tylko ja ale na pewno wielu Fanow :) Strasznie chcialabym przeczytac kolejny rozdzial ksiazki .
A film tym bardziej . A kttorzy za 5 lat czy jakos tak nie zmienia sie az tak bardzo. :) A wiesz moze jakie sa ksiazki zwiazane ze zmierzchem jeszcze ? :)
Yes, of course. Ale robienie książki (i filmów!) na siłę nie ma dobrego wpływu na to i na to.