PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=580710}

Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2
2012
5,9 135 tys. ocen
5,9 10 1 134844
3,7 18 krytyków
Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Przed świtem. Część 2

Stephanie mysli ze chcialaby napisac kolejne ksiazki.

http://www.tvn24.pl/kultura-styl,8/to-jeszcze-nie-koniec-beda-kolejne-ksiazki-zm ierzchu,286633.html

Jak myslicie to znaczy ze jest szansa aby za kilka lat Zmierzch wrocil do kina ? :D
Bylo by wspaniale ale glowni bochaterowie musza byc.

ocenił(a) film na 10
MrsVampire

Każdy autor książki wie jak potoczą się losy jej bohaterów, nawet po zakończeniu pisania. Dobrym przykładem jest autorka Harry'ego Potter'a, która ostatni rozdział napisała już po pierwszej książce ;)
Nawiasem mówiąc, gdybym ja była S. Mayer to też by mi było szkoda zostawiać "swoich bohaterów". Rzeczywiście po paru latach fajnie by było przeczytać jak ona sobie wyobraża ciąg dalszy. W końcu Bella nie jest już taka krucha i Nessi wkrótce będzie wyglądać jak jej matka, i co razem pójdą do szkoły?? śmieszne, ale właśnie chciałabym zobaczyć jak to ma wyglądać wg Stepf.
Ale raczej film nie powstanie-bohaterzy dorosną-np Dakota- i już nawet nie będą chcieli w tym grać, albo zażądają mega wynagrodzenia ;)

ocenił(a) film na 10
lLlada

No wiem , Ale ja bym bardzo chciala . Nie tylko ja ale na pewno wielu Fanow :) Strasznie chcialabym przeczytac kolejny rozdzial ksiazki .
A film tym bardziej . A kttorzy za 5 lat czy jakos tak nie zmienia sie az tak bardzo. :) A wiesz moze jakie sa ksiazki zwiazane ze zmierzchem jeszcze ? :)

użytkownik usunięty
MrsVampire

W d*pie (za przeproszeniem) się po przewracało

ocenił(a) film na 10

oj nie prawda :p

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 10

jesli ktos jest prawdziwym fanem to ma prawo chciec tego filmu : )

ocenił(a) film na 10
MrsVampire

Ja chcę książkę, nie film, bo to już przesada z lekka :P

użytkownik usunięty
MrsVampire

Yes, of course. Ale robienie książki (i filmów!) na siłę nie ma dobrego wpływu na to i na to.

MrsVampire

Tak, czytałam już dawno ten wywiad. Fajnie gdyby napisała kolejną część, albo nawet części, ale głupio by było robić ekranizacje. Aktorzy byliby już za starzy, a z innymi to nie to samo. Ale z książki jak najbardziej bym się ucieszyła ♥