PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

jestem ciekawa , jak zostanie nakręcony ten film , boze jeszcze długo poczekamy.Książka jest bardzo ciekawa więc film ( o ile dadza dobrego scenarzyse ) tez powinien być fajny.

IKnowWhatYouAre

scenariusz to podstawa - jeśli dalej będzie ta Rosenberg.... Cóż, możemy zacząć płakac:P

Luelle

czemu?? ;D nie podobał ci sie scenariusz według Rosenberg ? ;)

olkaaa009

Ogólna wizja filmu była nietrafiona:/
tak jakby Rosenberg na siłę chciała z tego zrobić horror.

Viya

ja mam ogromną nadzieję, że coś się zmieni, bo nie wiem czy ktoś też tak to odczuwa, ale w zmierzchu moim zdaniem efekty specjalne (a były to tylko jakieś głupie biegi po drzewach) były koszmarne, może poza grą w bejsbol, która wyszła ok.

[tu zaczyna się SPOILER]
a w kolejnych tomach, pojawia się przede wszystkim wilkołak, który domyślam się jakoś w całości musi być robiony komputerowo, no i sporo scen, które czytając widziałam oczami wyobraźni na ekranie kina. i jeżeli będą zrobione w tak samo beznadziejny sposób... film będzie straszny. wyobraźcie sobie np spieprzoną sceną rozrywania na kawałeczki wampirów podczas walki... gumowe sztuczne latające białe kończyny :D oj to można zdecydowanie spieprzyć, oby jednak ekipa się zmieniła i zadbała lepiej o te efekty