Nie oglądam takich pseudo filmów. Jest tyle intereseujących filmów, którę wubuchową fabuła przewyższają ten nie wykorzystany potencjał. Przepraszam nawet seria Resident Evil potrafi przyciągnąć uwagę normalnego człowieka. Dlatego żegnam was dziewczyny i mam nadzieję że za kilka lat zmieni się wam gust filmowy.
Bo ktoś posłucha twojej głupiej opinii -.- cała saga jest świetna ! zwłaszcza aktorzy , wampiry są wgl super ♥ więc nwm dlaczego grymasisz .__.
Dziecino, uważaj na słowa, bo parę zgłoszeń poleci i cię blokną, tyle będziesz miała ze swojego sweet-konta.
Dziecino ? hahah skarbie , jak masz tu zrzędzić jak babka klozetowa do muszli w kiblu to lepiej nic nie pisz ;]
O zablokowałaś mój komentarz ;) nie mam pojęcia dlaczego się tak przyczepiłaś do mnie :)
To nie ja zablokowałam twój komentarz tylko moderatorzy. Ja niestety nie mam takiej władzy.
No, nie tylko ja tu jestem. To forum publiczne, wchodzą różni ludzie. Myślę, że antyfanów "Zmierzchu" paru by się tu znalazło. Nie wiem co dokładnie było w tym poście. Dobra. Milego dnia!
Ale po za tym , dobrze panno Zuzanno będę bardzo ostrożna i dziękuję za te straszne powiadomienie :)
No widzisz, jedną blokadę już masz ;) Czy nie przepowiadałam, że tak się to skończy?
Aha , i nwm czy zauważyłeś , ale Edward się zakochał w Belli więc jak mógłby się napić jej krwi ? :) no właśnie za nim coś napiszesz to się lepiej zastanów ;]
Dzięki Ci za tę recenzję! Lepiej by tego nie ujęła! Ja dodam jeszcze,że "gra" aktorska stoi tam na poziomie telenowel,a główna bohaterka cały czas chodzi z rozdziawioną gębom,a wilkołaki chodzą z włosami na żel...ogólnie strata czasu...
Teoretycznie możemy być za głupi i egoistyczny ponieważ nie staramy się dojrzeć tej głębi dramatu uczuć. Ta wielka zakazana miłość tylko buduje napięcie w całym filmie. Bunt nastolatki potęguje atmosferę która tylko wyrywa się żeby wybuchnąć i zarazić wszystkich swoim entuzjazmem oraz szczęśliwym zakończeniem. Tak na poważnie ? Z wielką radością i bananem na buzi mogę uświadomić wszystkich że parodia tej kinowej katastrofy: "Zmierzch " jest lepsza niż oryginał- "Wampiry i Świry".
Noo, masakra. Wszystkie zmierzchy ocenione na arcydziela. Zastanawiam sie czy ludzie ktorzy wystawiaja takie oceny widzieli kiedykolwiek naprawde dobry film. I jak by ocenili takie klasyki jak Leon Zawodowiec czy chocby Lot nad kukułczym gniazdem.
Jeśli nie będę oglądał meczu to może zerknę, ale boję się że nabiorę awersji do KS, a tego bo nie chciał bo lubię Kristen ;).