PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Zaćmienie
TVN
20.00
19.04.2013r.

Oglądacie?

użytkownik usunięty
MaryCullen

No pewka ;D jestem zakochana w całej sadze *-*

ocenił(a) film na 1

Nie oglądam takich pseudo filmów. Jest tyle intereseujących filmów, którę wubuchową fabuła przewyższają ten nie wykorzystany potencjał. Przepraszam nawet seria Resident Evil potrafi przyciągnąć uwagę normalnego człowieka. Dlatego żegnam was dziewczyny i mam nadzieję że za kilka lat zmieni się wam gust filmowy.

ocenił(a) film na 3
Cezerium19

obejrzane 1 raz i nigdy więcej

użytkownik usunięty
Cezerium19

Bo ktoś posłucha twojej głupiej opinii -.- cała saga jest świetna ! zwłaszcza aktorzy , wampiry są wgl super ♥ więc nwm dlaczego grymasisz .__.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty

Dziecino, uważaj na słowa, bo parę zgłoszeń poleci i cię blokną, tyle będziesz miała ze swojego sweet-konta.

użytkownik usunięty

Dziecino ? hahah skarbie , jak masz tu zrzędzić jak babka klozetowa do muszli w kiblu to lepiej nic nie pisz ;]

użytkownik usunięty

Dwa razy taki sam komentarz? Coś nie tak? Niezły poziom prezentujesz.

użytkownik usunięty

Och , dziękuję ;)

użytkownik usunięty

O zablokowałaś mój komentarz ;) nie mam pojęcia dlaczego się tak przyczepiłaś do mnie :)

użytkownik usunięty

To nie ja zablokowałam twój komentarz tylko moderatorzy. Ja niestety nie mam takiej władzy.

użytkownik usunięty

Ale go zgłosiłaś .__.

użytkownik usunięty

Jesteś tego pewna?

użytkownik usunięty

Raczej tak ;]

użytkownik usunięty

Raczej nie na 100%.

użytkownik usunięty

Czyli mówisz , że mnie nie zgłosiłaś ? ..

użytkownik usunięty

No, nie tylko ja tu jestem. To forum publiczne, wchodzą różni ludzie. Myślę, że antyfanów "Zmierzchu" paru by się tu znalazło. Nie wiem co dokładnie było w tym poście. Dobra. Milego dnia!

użytkownik usunięty

Ale po za tym , dobrze panno Zuzanno będę bardzo ostrożna i dziękuję za te straszne powiadomienie :)

użytkownik usunięty

No widzisz, jedną blokadę już masz ;) Czy nie przepowiadałam, że tak się to skończy?

użytkownik usunięty
Cezerium19

Aha , i nwm czy zauważyłeś , ale Edward się zakochał w Belli więc jak mógłby się napić jej krwi ? :) no właśnie za nim coś napiszesz to się lepiej zastanów ;]

ocenił(a) film na 2
Cezerium19

Dzięki Ci za tę recenzję! Lepiej by tego nie ujęła! Ja dodam jeszcze,że "gra" aktorska stoi tam na poziomie telenowel,a główna bohaterka cały czas chodzi z rozdziawioną gębom,a wilkołaki chodzą z włosami na żel...ogólnie strata czasu...

ocenił(a) film na 1
Megi_29

Teoretycznie możemy być za głupi i egoistyczny ponieważ nie staramy się dojrzeć tej głębi dramatu uczuć. Ta wielka zakazana miłość tylko buduje napięcie w całym filmie. Bunt nastolatki potęguje atmosferę która tylko wyrywa się żeby wybuchnąć i zarazić wszystkich swoim entuzjazmem oraz szczęśliwym zakończeniem. Tak na poważnie ? Z wielką radością i bananem na buzi mogę uświadomić wszystkich że parodia tej kinowej katastrofy: "Zmierzch " jest lepsza niż oryginał- "Wampiry i Świry".

MaryCullen

A warto ??

SzymonS1

Pewnie :)

MaryCullen

Tacy jak Ty nie powinni miec tu konta. Same szmiry w ulubionych.

piczympoom

Ale mam.
Musisz to jakoś przeżyć.

MaryCullen

No trudno, nie takie niesprawiedliwości dotykały świat.

użytkownik usunięty
MaryCullen

Myślę, że Jego to jednak zbytnio nie obchodzi.

I bardzo dobrze.

użytkownik usunięty
piczympoom

Noo, masakra. Wszystkie zmierzchy ocenione na arcydziela. Zastanawiam sie czy ludzie ktorzy wystawiaja takie oceny widzieli kiedykolwiek naprawde dobry film. I jak by ocenili takie klasyki jak Leon Zawodowiec czy chocby Lot nad kukułczym gniazdem.

Czy w ogóle słyszała o takich filmach...

użytkownik usunięty
piczympoom

No bardzo wątpię. Zmierzch mógłby mieć 10 gdyby skala była od 1 do 100.

Takie pokolenie. Bardzo tolerancyjne dla wszelkiego rodzaju kiczu.

użytkownik usunięty
piczympoom

Ja obstawiam, że urodzona po 1995 roku.

użytkownik usunięty
SzymonS1

Nie radzę

użytkownik usunięty
MaryCullen

Jeśli nie będę oglądał meczu to może zerknę, ale boję się że nabiorę awersji do KS, a tego bo nie chciał bo lubię Kristen ;).

użytkownik usunięty

Errata: " a tego bym nie chciał, bo lubię Kristen". Tak to miało wyglądać :).

ocenił(a) film na 10
MaryCullen

lubie sage bd ogladac :) z wampirow w debili zrobili ;p hehe

użytkownik usunięty
MaryCullen

Co za pytanie.... Oczywiście że tak!!

MaryCullen

tak, z nudów. :p

użytkownik usunięty
cocoatea

No nuda to jest jedyny powód dla którego można oglądać tę szmirę ;D

całe szczęście już się skończyło.. uffff.

użytkownik usunięty
ocenił(a) film na 7
MaryCullen

są gusta i guściki...innym się podoba innym nie...a mi się podoba i jasne że oglądałam :)