PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494538}

Saga "Zmierzch": Zaćmienie

The Twilight Saga: Eclipse
2010
5,7 164 tys. ocen
5,7 10 1 163565
3,3 33 krytyków
Saga "Zmierzch": Zaćmienie
powrót do forum filmu Saga "Zmierzch": Zaćmienie

Film jest tak głupi, że aż śmieszny. Jedyne, co mi się podobało, to kolejna fajna rola Dakoty Fanning. Ze względu na nią daję 4/10.

kessi8529

Efekty na plus zaliczyć mogę ale więcej nie powiem bo mi wstyd :D Jak można takiego gniota oglądać???

filmaniak_bulwa

a no ;) caly swiat szaleje, wiec trzeba zobaczyc ;) swoja droga dobra komedia, byla taka scena, w ktorej wampir podwozi swoja klaske na spotkanie z wiklolakiem, a ten stoi bez koszulki, na co wampir cos w rodzaju: "a ten co, koszulki to on nie ma?" lol

kessi8529

Na miejscu Patisona (czy jak go tam wołają) wstydziłbym się przed kamerą występować i na ulicę wychodzić:D

ocenił(a) film na 3
kessi8529

Ja właśnie ze względu na obecność takich dzieci jak Lautner czy Fanning daje 3. Jeden urodzony w 1992 a druga dopiero w 1994 to normalnie żart. Jak można traktować wtedy film poważnie jak takie małolaty obsadzane są w głównych rolach?

ocenił(a) film na 10
LordOrochimaru

Jeżeli nie znasz jej oraz jej aktorstwa to nie wypowiadaj się, Dakota to jedna z najbardziej obiecujących młodych aktorek tego pokolenia, także najpierw upewnij się co piszesz bo to totalne głupstwo, Polecam ci przejrzeć jej filmy np. Now Is God.

kessi8529

film sam w sobie jest dobrze zrobiony, na tym koniec

kessi8529

Tak, ona zagrała najlepiej. Ale i bez niej film jest świetny