witam
myslicie ze to jest na faktach autentycznych? ja slyszalem juz takie plotki, i mysle ze to prawda
Tak to prawda, tak jak Harry Potter, Gwiezdne Wojny, Władca Pierścieni, czy Piraci z Karaibów.
No wiem, film o piratach jest taki bardzo mało realistyczny w porównaniu z np Harrym Potterem XD
Kocham Sage Zmierzch ale........... BUAHAHAHAHAHA!!! Kto ci takie bzdury naopowiadał?! To jest film fantastyczny i to nie jest prawda że to jest na faktach autentycznych..... Chyba....
droga Elu. prosze nie wypowiadaj sie, skoro nie masz o tym pojęcia. jest mnóstwo informacji w internecie - poczytaj!
Jestem meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega fanką więc wiem prawie wszystko o sadze i aktorach, czytam wszystkie newsy o nich i o sadze i nigdy, przenigdy nie znalazłam takiej informacji....
Poprawiłaś mi humor, dzięki :)
Tak jak reszta - to jest na faktach, ale mało kto o tym wie, bo ludzie zaczęliby panikować...
Wampiry i wampiry, a wilkołaki? U was pod domem się nie pojawiają? Bo u mnie codziennie wieczorem :D
Jestem przekonana że to prawda. Wiele wampirów jest celebrytami. Co więcej przyznają sie do tego w wywiadach!
Fakt autentyczny? A istnieje moze fakt nieautentyczny?! :) Ludzie uczcie sie czasami jezyka ojczystego choc troszeczke...
I coście zrobili? Jeżeli Volturi przeczytają tę dyskusję, to będą chcieli nas wszystkich pozabijać. :P
spoko, ja mam werbene i czoseek nad lozkiem.srebrny pyl (be blessed grandma) i kołek w szafie. czytalem ostatnio jakies stare zapiski prababci i tam dziwne notki jakies - czy lord wader i edwardd z rodzina zyli w jednym czasie? az mni ciarki przechodza....
"spoko, ja mam werbene i czoseek nad lozkiem.srebrny pyl (be blessed grandma) i kołek w szafie."
Myślę, że zamiast tego przyda się solidny tłuczek do rozbijania marmuru. ^_^
A ja słyszałam plotki, że Smerfy powstały w oparciu o prawdziwe zdarzenia ;)
PS Nie ma faktów autentycznych. Mogą być wydarzenia autentyczne, albo same fakty. Inaczej wychodzi masło maślane.
Mamy Dzień Języka Ojczystego, dlatego pozwoliłam sobie niektórych nieco doedukować :)
Taa na pewno , jak Zmierzch jest oparty na prawdziwej historii to Władca Pierścieni też , kto wybiera się ze mną do Mordoru ??
Nie jestem pewna czy po walnięciu głową w ścianę stracę przytomność i przestanę oddychać.....