... a biorąc pod uwagę, że jest to jedna z lepszych polskich produkcji ostatniego okresu, to w takim razie jak marna musi być reszta...
... w związku z tym,że jak wcześniej wspomniałem jest to jedna z lepszych polskich produkcji ostatniego okresu, to jeszcze bardziej powinno być ci szkoda widzów pozostałych filmów
Tylko ze komedie przynajmniej smiesza, a ten film wcale nie wzruszal, sprawil raczej ze chcialo sie samemu zabic tego dominika...
hmm,polskie komedie smieszą,no może z wyjątkiem klasyków reszta to same gó....no!a ty kolego chyba tylko takie komedie pojmujesz a swoim rozumkiem nie potrafisz objąc czegoś innego jak sala samobójców...no ale każdy,ale to każdy może miec oczywiście swoje danie,nawet to najgłupsze:)pozdro:)
Polskie komedie śmieszą? Może swoją głupotą i naciąganiem. Mówię tu o tych nowych prodkucjach. Starsze filmy, takie jak kogel-mogel czy inne to już inna sprawa- wtedy Polskie kino było na zaupełnie innym poziomie.
Co do Sali Samobójców. Myślę, że nie chodzi w tym filmie o to, by się litować nad biednym chłopaczkiem któremu sie nie powiodło w życiu. Chłopak ma problemy, jak każdy nastolatek.
W filmie należy skupić się na tym, jak internet uzależnia, jak można od niego po prostu dostać świra.
Fakt faktem, momentami mi się spać chciało bo film jest nudny, ale przynajmniej nie jest kolejną tandetną komedią.
Co do polskich "starych" komedii to się zgodzę. Już baaardzo dawno nie było takiej, z której normalnie można się było pośmiać... A komedie romantyczna polskie to po prostu żenada.
Co do "Sali". Może się powtórzę. Gra aktorska to nieporozumienie. Skąd są Ci ludzie, mieniący się aktorami ? Fabuła ? Nie wiem jak to nazwać. Internet uzależnia ? Napewno. Ale gnojowi trzeba było w połowie filmu odciąć internet. A najbardziej żałosną osobą jest Sylwia. Gada debilizmy na temat popełnienia samobójstwa , a potem wszystkiemu zaprzecza, swoim zachowaniem. I tak pokrótce opowiedziałem fabułe...
... a biorąc pod uwagę, że jest to jedna z lepszych polskich produkcji ostatniego okresu,to w takim razie jak marna fabuła jest w pozostałych.
Zgodzę się z Tobą Szeryf_filmweb, Sylwia jest w tym filmie totalną porażką, jak oglądam wątki z nią to przysypiam. Z tym, że Dominikowi od razu powinni odciać neta, z tym też, ale myślę, że nie zrobili tego, żeby utzymać film, żeby pokazać właśnie to jego uzależnienie się od internetu, i tego, co się dzieje gdy mu go w końcu zabierają.
W sumie to nie ogladalem tych najnowszych, film najmlodszy jaki ogladalem z polskich (jesli chdozi o komedie) byl sprzed kilku lat ale za cholere nie pameitam jaki to byl. Odnosnie komedii nowych to mowi sie ze sa wzorowane na amerykanskich a tamte sa straszine mglupie, a glupie ejst smieszne! Chyba ze polskie nie sa glupie, ale z reguly po komedii nie oczekuje nigdy niczego amdrego bo chce sie posmiac moze kompletnie nie emic sensu aby byla smieszna!
nikt nie oczekuje od komedii, żeby była mądra czy z sensem. Myślę, że wymagam od komedii, czegoś takiego w czym grywał Leslie Nielsen, a parodie to już zupełnie inna sprawa. Litości, ileż można się śmiać z tego, że laskę przyłapali na masturbacji, czy z tego, że kogoś tam oblała kupa gówna. Jest to śmieszne, ale jak się pojawia w którejś już komedii, to idzie na prawdę zwariować.