6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324652
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Sala samobojcow to bardzo dobry film wiec jako Polacy doceńmy go a nie krytykujmy

ocenił(a) film na 6
student22

Chylę nisko czoła dla pana, który "Forestowi Gumpowi", "Zielonej mili" czy "Władcy Pierścieni" dał 1, a "Sali..." dał 10, cieszymy się z twojej opinii, oraz doceniamy chęci zaimponowania innym 14 latkom szalejącym za twym filmem, a teraz dorośnij, wróć do szkoły, zajmij się poważnymi sprawami, a ocenianie filmów zostaw ludziom, którzy w głowie mają więcej, niż 3 zwoje, 2 neurony i pół synapsy.

Pozdro

wojtanowsky

Na szczescie moj glos ma taka sama sile jak Twoj a to ze nie podobaly mi sie wymienione wyzej przez Ciebie filmy nie ma nic wspolnego z Sala samobojcow. Musisz sie pogodzic z tym ze nie kazdy mysli tak jak ty

ocenił(a) film na 6
student22

Pan student22 z tego co widzę, niemal zawsze daje ocenę albo max, albo minimum. To juz swiadczy o Twoim guscie, a zatem nie ma co dyskutowac ;) Pzdr.

ocenił(a) film na 6
student22

Na szczęście oceny dla niektórych filmów świadczą najdobitniej o twoim guście i twoich upodobaniach filmowych, a więc także o wymiernej sile twojego głosu, która w tym przypadku jest mierna, pozdrawiam ;)

student22

a dlaczego to "jako Polacy" mamy docenić ten film, co w nim takiego polskiego. Szczerze mówiąc znam inną Polskę, aniżeli ta pokazana w filmie. O wiele zdrowszą.

robertoli34

film to nie rzeczywistosc

robertoli34

Zgadzam się, dlaczego 'jako polacy' mamy być łaskawsi dla polskiego filmu? Czy jakby był amerykański byłby takim samym fenomenem? Jest dobry, ale bez szału.
Mi osobiście nie podobała się gra aktorska, to najbardziej zapadło mi w pamięci, powiem nawet, że gra niektórych aktorów utrudniała mi odbiór filmu.

karaudrey

wg niemal wszystkich krytykow gra aktorska(zwlasza Gierszala) jest najmocniejsza strona tego filmu

student22

Wg krytyków, dla mnie akurat gra Gąsiorowskiej była irytująca, Gierszał w małym stopniu mnie denerwował. Oczywiście, to moja subiektywna ocena. Ale muszę przyznać, że Kulesza mnie pozytywnie zaskoczyła.

użytkownik usunięty
student22

Po 1 jak inni zapytali czemu niby mamy to doceinc JAKO Polacy? Po 2 ten film to DNO! Po 3 jak mozna ocenic sale wyzej niz Forest Gumpa czy Zielona Mile, tamte filmy mialy prawdziwa glebie, a to co? Widac plytki jestes tyle mozna wywnioskwoac z twego gustu. I takze ejstes debil, o tak o, po prostu.

ocenił(a) film na 4

Z samej ciekawości zajrzałem w twoje oglądane filmy Student, ogarnij się i lepiej nie oceniaj filmów bo tylko się ośmieszasz