6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324569
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Co mówić? Jeden z lepszych filmów wciąga jak nie wiem co, a ja oglądałam dwa razy pod rząd...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nemo999

Błędnie mnie gościu oceniłeś przypisując mi swoje cechy.

nemo999

Mylisz się gościu,, że muszę robić to co ty gościu na codzień robisz

nemo999

Błędnie mnie gościu oceniłeś przypisując mi twoje upodobania erotyczne

nemo999

Znowu gościu oceniłeś mnie błędnie kierując się własnymi upodobaniami erorycznymi

nemo999

... i znowu gościu oceniłeś mnie błędnie kierując się własnymi upodobaniami erorycznymi

nemo999

...kolejny przykład miernoty intelektualnej forumowiczów dających temu filmowi 1/10.

nemo999

...kolejny przykład miernoty intelektualnej forumowiczów dających temu filmowi 1/10.

nemo999

nemo999

Znowu gościu mylnie przypisałeś mi twoje upodobania erotyczne

ocenił(a) film na 1
swojak_2

Ty jesteś ciota intelektualna...

nemo999

Błędnie gościu przypisałeś mi swoje możliwości intelektualne

ocenił(a) film na 1
swojak_2

nie moje i nie błędnie jeba.ny okur.wieńcu. jesteś zwykłym gównem bez wartości, trzymającym się jednego tematu.

nemo999

Błędnie gościu przypisałeś mi swoje walory zapachowe oraz swój brak wartości

swojak_2

nieźle go jedziesz swojak_2, ale z drugiej strony tak się zastanawiam czy aby nie tracisz czasu. patrz, mógłbyś np zrobić sobie kanapkę albo pogadać z kimś z rodziny zamiast siedzieć z tym kimś próbować mu wiercić prawdą w betonowy zakuty łeb

sylviaplath0

Mój brak rozsądku wynika z wewnętrznej chęci poświęcenia się dla reszty forumowiczów i wzięcia na siebie wszelakich ohydnych i wulgarnych zniewag, aby ochronić przed nimi innych. Jeśli jednak moja heroiczna postawa jest dla Ciebie zbyt uciążliwa to rzeknij słowo, a zostanie ono spełnione.

nemo999

Nie musisz gościu przedstawiać się tutaj. My znamy twoje przywary.

ocenił(a) film na 1
sylviaplath0

"nieźle go jedziesz swojak_2" no ku.rwa wypraszam sobie ale ja nie jestem pederastą i żaden swojak ani ty niedorobiona lesbijo, mnie nie będzie jechał. Masz w swojej rodzinie sodomitę to sobie go jedź albo idźcie się leczyć.

ocenił(a) film na 1
nemo999

Niestety , ale ten film to totalne dno , nie dziwi mnie to bo to polski film . Nie wiem co w tym widzicie, przeciętnie nagrany, źle dobrani aktorzy . Porażka .! Jednym słowem.

ocenił(a) film na 1
Osia03

Przywróciłaś mi nadzieję, że są mądrzy i normalni ludzie na tym forum.

nemo999

..a jakie znaczenie ma opinia kogoś niemądrego i nienormalnego i najwulgarniejszego forumowicza

ocenił(a) film na 1
bighamer

ktoś kto ma odmienne zdanie jest odrazu : niemądry, nienormalny ? no chyba to jakiś żart .

Osia03

Skoro mądrością i normalnością jest dla ciebie wulgarne obrażanie innych forumowiczów, to chyba jest jakimś żartem.

ocenił(a) film na 1
bighamer

oczywiście , że nie ale każdy ma prawo do własnego zdania!!

Osia03

Prawo do własnego zdania nie polega na prawie do wulgarnego brażania innych.

ocenił(a) film na 1
nemo999

heh , no cóż, nie bawi mnie fabuła oparta na nie wiem ,wymyślonej polskiej młodzieży. ? Cięzko mi to inaczej określić, bo prawdziwe realia nie są takie...

Osia03

to nie jest film dokumentalny

ocenił(a) film na 1
nemo999

Film jest beznadziejny (gra aktorska, o dykcji Gąsiorowskiej nie wspominając) Popadanie w zachwyt nad gniotem i wydawanie okrzyków typu " Gierszał jest boski", " taki prawdziwy" itp, itd dawanie ocen 10 i serduszek udowadnia, że to gniocisko promuje i przedstawia jako normalne wszelkie patologiczne zachowania, odbiegające od dobrego smaku, promujące wulgarne, niegodne człowieka zachowanie oraz promujące homoseksualizm. Najbardziej uderza to w osoby młode i tym samym osoby o niewykształconym charakterze. Uderza w osoby nierozwinięte i mało wymagające intelektualnie, co wpływa na wykorzystywanie nagannych wzorców zawartych w gniocie, służącym jedynie demoralizacji społeczeństwa niższych warstw i nabiciu kieszeni producentom i tzw "aktorom".

ocenił(a) film na 1
oleczka1999

Film jest beznadziejny (gra aktorska, o dykcji Gąsiorowskiej nie wspominając) Popadanie w zachwyt nad gniotem i wydawanie okrzyków typu " Gierszał jest boski", " taki prawdziwy" itp, itd dawanie ocen 10 i serduszek udowadnia, że to gniocisko promuje i przedstawia jako normalne wszelkie patologiczne zachowania, odbiegające od dobrego smaku, promujące wulgarne, niegodne człowieka zachowanie oraz promujące homoseksualizm. Najbardziej uderza to w osoby młode i tym samym osoby o niewykształconym charakterze. Uderza w osoby nierozwinięte i mało wymagające intelektualnie, co wpływa na wykorzystywanie nagannych wzorców zawartych w gniocie, służącym jedynie demoralizacji społeczeństwa niższych warstw i nabiciu kieszeni producentom i tzw "aktorom".