6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324540
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Czemu? A bo temu. Fabuła jest beznadziejna, dialogi dalekie od rzeczywistości, efekty specjalne... jakie efekty specjalne!?, koszmarna gra aktorska, zakończenie "naprawdę realistyczne", niesamowita sztuczność naprawdę jakim cudem można się uzależnić od takiej (za przeproszeniem) gównianej gry?! Nie mam siły już dalej pisać, ale tego jest jeszcze w cholerę więc musiałbym się rozpisać na całą stronę. Jednym słowem beznadzieja gorszy nawet od SAGI ZMIERZCHU! Gorszy od Zmierzchu, ale TROCHĘ lepszy od The Room Tommy'ego Wiseau.

ocenił(a) film na 1
nazgul3456

Chwała Nazgulom, oni jedni wiedzą jak się poruszać w izolowanym od postrzeżenia tempie. Totalny plagiat, czyli ostatni krzyk polskiej mody filmowej, znacznie lepszy Ben X jest.

ocenił(a) film na 1
nazgul3456

Kurcze sama już nie wiem. mAM DOKŁĄDNIE TAKIE SAME ODUCZIA I totalnie nie rozumie zachwytu tym filmem. Albo ja jestem jakaś dziwna albo nie wiem ,ale jak dla mnie to już "galerianki" są prawdziwszym i bardziej przejmującym obrazem problemów dorastania. SS to jakaś sieczka a dosłowność tego filmu powoduje jak dla mnie sztuczny klimat. ktoś na tym forum napisał, że po co doszukiwać się jakiegoś drugiego dna. No właśnie dla mnie drugie dno definiuje film a SS jest po prostu płytkim filmem. Sorry bardzo chciałam się przekonać do tego filmu, ale naprawdę posty osób broniących tego "arcydzieła" tylko utwierdzają mnie w fakcie, że film jest słaby :( Naprawdę liczyłam na coś dobrego

ocenił(a) film na 1
nazgul3456

no w cale nie straszny 1/10 xD

ocenił(a) film na 2
nazgul3456

zgadzam się. dodatkowo żenujący dołujący i wk*iający