6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324540
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Obejrzałem sobie ten film na DVD co było dołączony do gazety, która moja mama ją kupiła w 4
lutego i normalnie jestem zawiedziony!! Spodziewałem się bardzo ciekawego polskiego filmu,
ale niestety nie! Takiego beznadziejnego, pedalskiego i tragicznego polskiego filmu nie
widziałem! Słaba fabuła, beznadziejna gra aktorska (aktor Jakub Gierszał, który zadebiutował
w tym filmie wypadł w tej roli przeciętnie), niepowalająca animacja oraz efekty specjalne,
nudna muzyka (jedynie co mi się podoba to piosenka zespołu Wet Fingers - Turn Me On) no i
te zakończenie! Normalnie tragedia!! Zaszokował mnie potężnie!!! Główny bohater pokazując
się na filmiku internetowym rozpaczliwie krzycząc komuś, by zadzwonili do rodziców jest
straszna i psychiczna!! Gorszego zakończenia jeszcze nie widziałem!!! Nie podobał mi się!
Obejrzałem już raz i nie chcę już więcej tego filmu widzieć! Mógłbym najlepiej wyrzucić tą płytę
przez okno lub do śmietnika albo spalić ją w kominie!! Nie polecam!!

ocenił(a) film na 2
davis3

jak dla mnie nie szokujący co wk***iający. tylko co tak wysoko? ja dałem 1 bo średnią trza zaniżać jak najbardziej temu szajstwu

tomus1125

Użyte przez ciebie określenie dużo bardziej pasuje do twojej wypowiedzi, niż do filmu.

ocenił(a) film na 2
nemo989

takie właśnie spowodował u mnie uczucia. jeśli moja wypowiedź spowodowała u Ciebie negatywne odczucia to przepraszam, nie miałem na celu nikogo zdenerwować, byłem tylko szczery.
pozdrawiam

ocenił(a) film na 6
nemo989

Popieram, film może szału nie robi ale bez przesady - hipokryzja.

ocenił(a) film na 2
kabeu

nienie mi sie serio aż tak nie podobał :)