[SPOILER ALERT]
Niestety film zawiódł nie jest najgorszy ale też nie widzę w nim żadnej rewolucji czy błysku geniuszu. Głowna postać Dominik to gnojek z bogatej rodziny któremu nic w życiu nie brakuje kasa, ciuchy, prywatny kierowca, ładna dziewczyna żyć nie umierać. Natomiast Dominikowi z tego bogactwa popier***** się w głowie i po krótkim lizaniu z kolegą został gejem tak z dnia na dzień no bo to logiczne jak się ma już wszystko a się nie jest gejem to czegoś w życiu brakuje. Jak już nasz bohater miał wszystko łącznie z byciem gejem to niestety jego super znajomi nie zaakceptowali jego zajebistości i strasznie nawrzucali na niego na FB (ja bym się powiesił ale widać nie jestem aż taki twardy jak Dominik). A tu nagle gdy życie nie miało już dla niego sensu i powinien się zabić różowa laska wciąga go do sali samobójców (taki paradoks :D ). No to teraz już mu odpier**** totalnie maluje się jak emo a jest gejem (czy to da się połączyć ?). W tym internecie jest mu tak dobrze że przez długie tygodnie nie wychodzi z pokoju. No i tu właśnie pojawiają się moi ulubieni bohaterowie filmu mamusia i tatuś. Niby ludzie na stanowiskach którzy krótko trzymają swoich podwładnych stanowczy i konkretni ludzie a nie mogą sobie poradzić z nastoletnim EmoGnojemGejem (który później o dziwo zakochuje się w dziewczynie). Potrzebowali 2 tygodni i 2 psychologów żeby dojść do tego że należało by wyłączyć internet. Co tu dużo mówić w życiu to ojciec wszedłby do pokoju wyciągną synka za te czarne kudły i wpier*** mu po dupie tak że by mu się wszystko odwidziało. Jak dla mnie cały film za bardzo przerysowany i czasami komiczny wręcz (krzyki i płacz tego rozkapryszonego gnojka). Czytałem wiele opinii że animacje w filmie dodają klimatu i bez nich film by wiele stracił i zgadzam się z tym bo reżyser nie miał pomysłu jak nakręcić cały film albo nie miał kasy na zdjęcia w plenerze więc w miejscach gdzie nie wiedział co pokazać wcisną animacje a tu można już pokazywać co się chce i ile chce. Nie mógł puścić reklam w filmie to była grafika komputerowa co by film dociągną do tych 2 godzin.
Podsumowując film pokazuje w trochę nie realny sposób łatwość z jaką młodzi ludzie mogą się zagubić po mimo tego że w życiu mają prawie wszystko i z jaką łatwością ulegają wpływom innych bo jeżeli rodzice mają cie w du** to ktoś inny się tobą "zaopiekuje". Jeżeli odrzucicie w filmie wszystkie przerysowane i niepotrzebne fragmenty oraz animacje to zauważyć można właściwe przesłanie i wartości jakie przekazuje film.
5/10