Polecam obejrzec film Ben X, Sala samobójców jest wzorowana wlasnie na ben x, i wyszlo im to jak wyszlo. Oczywiscie beka z gimbusow po 15 lat ktorzy pisza "zajebisty film", bo co ? bo o fejsbuku ?
przyznam ze ocena grafiki jest u mnie jak najbardziej subiektywna. W ben x nieziemsko kojazyla mi sie z Lineage 2 w ktora grywal moj ex lata temu:)
dlatego tez owy swiat wirtualny jest dla mnie automatycznie blizszy;)
Ja bym miał problem, gdybym miał jednoznacznie stwierdzić, który film jest lepszy...
Jeśli miał bym to przedstawić jako nierówność, to użył bym raczej >= (większe równe), bądź <= (mniejsze równe) :-)
Już chciałem zaproponować znaczek != (różne) lub <> (różne) zamiast zaproponowanych powyżej, ale zrezygnowałem, bo tak naprawdę potrzeba by tu jakiegoś mocno niematematycznego tworu, który pokazuje, że coś jest jednocześnie większe i mniejsze
ben x słabo zagrany aktorsko i słaba fabuła... Sala samobójców o wiele lepszy scenariusz , filmy różnią się tym że w sali samobójców główny bohater jednak popełnia samobójstwo a w ben x samobójstwo jest zakłamane/udawane...(tego samobójstwa nie ma) tak samo jak cały film.
Film dobry, ale mocno przeceniany, gdyby nie te beznadziejne animacje i scena np. jak wirtualnie walczą ( śmiech na sali) mogłoby być bardzo ciekawie. Film jest dobry, jednakże nie powala większość mówi ,że najlepszy od ostatnich paru lat a jak dla mnie "Wymyk" jest o wiele lepszym i ciekawszym filmem.