Jeden z gorszych filmów rodzimej kinematografii. Film jest przereklamowany i nie ma w nim nic ciekawego. Film powstał tylko dlatego, że aktor grający głównego bohatera - Jakub Gierszał, Jest synem Marka Gierszała, reżysera teatralnego pracującego głównie w Niemczech
niestety, ale uważany jest za jeden z lepszych. I nie sądzę żeby postał tylko dla jednego aktora, to niedorzeczne.
pitolisz facet jak potłuczony albo masz chorą manię zaprzeczania wszystkiemu tylko po to zeby zaprzeczyć
Wszystko zerżnięte z jednego francuskiego filmu, kurcze nie pamiętam tytułu, ale wpisze natychmiast jak sie dokopie.
"Inny Swiat" - jako "pierwowzór" zdecydowanie lepszy od Sali Samobójców :-)))
http://www.filmweb.pl/film/Inny+%C5%9Bwiat-2010-536613
chociaż w sumie te filmy dzieli niecały rok, całkiem możliwe, że Komasa pracował już nad swoim filmem i pomysłem, kiedy na ekrany wszedł ten francuski więc o plagiacie nie mmożna mówić
Możliwe, dowodów nie ma, ale wszystko opiera sie na takim samym schemacie: nawet swiat wirtualny bardzo podobny...
to sobie muszę obejrzeć francuską wersję i sprawdzę który z filmów lepszy ale Sala wg mnie to bardzo mocny film i aktorstwo conajmniej dobre...a najlepszy moment jak na końcu matka sie zalogowała jako on w tym swiecie wirtualnym i powiedział, że on popełnił samobójstwo i te awatary zaczęły znikać jeden po drugim- mocna scenka!
No tak, ale właśnie ponieważ cały czas miałem wrażenie, że oglądam gorszą wersję Innego Świata, czyli plagiat w gruncie rzeczy, porównywałem oba filmy i przez to duży niesmak. Zobacz ten francuski i daj znać co myślisz, ciekaw jestem...
bosz, co za nolife. było poczytać i się uczyć w szkole, a nie śnić mokre sny. komasa skończył zdjęcia w grudniu 2009. czytać czytać: http://www.filmpolski.pl/fp/index.php?film=1224805
Plagiat, bez dwóch zdań, a internet jest duży i rózne rzeczy w nim wypisują, nie musisz we wszytko wierzyć, taka rada na przyszłość.
ok, masz rację koluniu bez szkoły. jak na bystrzaka przystało sam zrobiłeś alogizm pisząc w internecie o tym, że nie można we wszystko co w internecie wypisują wierzyć, więc skorzystam z tej rady i ... nie wierzę ci :) buahahah
zgadza się "L'autre monde" jest nie porównywalnie lepszy, niesamowity klimat, ss jak dla mnie wielkie rozczarowanie i smród plagiatu,