Gdyby bohater nie został tak zniszczony psychicznie przez równieśników, z pewnością nie doszłoby do tragedii. Niestety co raz częściej INNI są obiektem wyzwisk i szyderstw, co jest żałosne, bo śmianie się z kogoś, z tego powodu, że jest inny, niż 90% świadczy o niskim poziomie inteligencji. Ja jakbym był tym kolesiem, który całował się z głównym bohaterm i wyśmiał erekcje podczas treningu, nie robiłbym z tego wielkiej rzeczy. Zachowałbym to dla siebie i koniec tematu. Nie jestem HOMO, ale od razu wiedziałbym jakie konsekwencje może przynieść wrzucenie takiej rewelacji na FB. Niestety są osoby, dla których erekcja niekontrolowana w takiej sytuacji jest topiciem nr 1 i powodem do szyderstwa. Żałosne. Film bez rewelacji, dający do myślenie przynajmniej dla mnie. Wniosek po filmie: Uważaj na swoje reakcje, bo mogą spowodować coś czego byśmy nie chcieli i zacząć żyć własnym życiem. Kogo śmieszyła przedwczesna erekcja bohatera? Naprawdę do takie śmieszne? naprawdę nie ma innych ważniejszych spraw? ehh współczuje tym, którzy zrobili by z tego wielkie halo.
erekcja bohatera jest zalosna i upokarzajaca. nie nalezy nikogo gnebic oczywiscie, ale pokazana w filmie niechcec do homoseksualizmu jest jak najbardziej uzasadniona i pedalscy dzialacze jestem pewien tego nigdy nie zmienia mimo tej zalosnej propagandy w mediach. lepiej spojrz z jakimi oskarzeniami spotykaja sie ludzie ktorzy nie toleruja takich dziwnych upodoban:homofob, faszysta, pisowiec itd. z tym jest cos nie tak ze wedlug mediow jedyna sluszna droga jest tolerancja kazdej sodomii i gomory.
homofob, faszysta i pisowiec - sam ich tak zestawiłeś...
no cóż, sztuka i artyści - zawsze lewicowali.
niechęć do homoseksualizmu jest moralną dewiacją, która może potem prowadzić (jak to już było w historii) np do niechęci nie tylko do homo ale i do innych ras , wyznań , poglądów, w końcu pomaga tworzyć takie nacjonalistyczne dzieła sztuki jak obozy śmierci czy książki o polskobrzmiący tytule np. mein kampf itp
jak dobrze, że faszystom dziś trudniej i jak dobrze, że powstają takie rzeczy jak "Sala samobójców", która uczy tolerancji
niechec do innych ras i wyznac jest akurat calkowicie uzasadniona.co do pogladow zalezy czego dotycza. tolerancja prowadzi do tego ze za 20 lat w niemczech bedzie 80 procent muzlumanow ktorzy zaczna zarzynac normalnych niemcow i zrobia te sama dzicz w tym dobrze rozwinietym kraju jak u siebie w jakis turcjach, arabiach saudyjskich i innych libiach. dlatego trzeba ich zwalczac tak jak zawsze to bylo, ze bialy czlowiek dominowal nad swiatem
wiesz, generalnie wszystko spoko, ale biali się jakoś nie chcą mnożyć, ziom. demografia, chłopie. jesteś w mniejszości i musisz to wziąć pod uwagę. to nie średniowiecze.
sorry, nie wszystko spoko. kompletnie się z tobą nie zgadzam, ale luz. masz prawo do takich poglądów.
nie chca sie mnozyc przez obecny w europie socjalizm. a doprowadzi to do tego ze te prymitywne ludy przyjda i nas wyrzna. wybacz ale mam troche instynktu samozachowawczego i nie chce na to pozwolic.
Scena erekcji była jedyną sceną w której odczuwałam jakiekolwiek współczucie względem głównego bohatera. Wydaje mi się że film był najgorszym i najmniej realistycznym przedstawieniem tematu problemów homoseksualnych (albo biseksualnych bo chyba właśnie taki był) nastolatków (co jest tylko moim zdaniem).Jednak cieszę się że przyszłam ponownie na tą stronę bo to co pisze kdbw jest nie tylko najgłupszą ale też najśmieszniejszą rzeczą jaką kiedykolwiek przeczytałam w internecie well done - prawdopodobnie jesteś okropną osobą ale dzięki tobie mogę docenić ludzi w moim otoczeniu.
po pierwsze - socjalizm króluje o wiele mocniej niż w Polsce np we Francji, gdzie Francuzi jako bodaj jedyni w Euro Zachodniej mają jako taki przyrost. Moi znajomi Francuzi - w moim wieku - mają już trójkę dzieci i socjalne państwo bardzo im pomaga. Ona jest prawnikiem, on pracuje w farmacji. Pozostaje im tylko zazdrościć. Tak samo w socjalistycznej Szwecji. Jedyne państwa gdzie jako tako biała demografia rośnie, jeśli chodzi o białych. To raczej wojujący i dziki kapitalizm powoduje, że w Polsce tak trudno mieć dzieci.
po drugie - to nie są prymitywne ludy. jeśli chodzi o Islam, to jego wkład w rozwój cywilizacji jest ogromny. Nauka, filozofia, sztuka, religia - wszystko to jest taką potęgą stworzoną przez Muzułmanów, że np Polska się do tego niestety nie umywa. Obecnie jest Arabów na całym świecie ok 500 milionów (tyle co wszystkich ludzi w Europie) - rozsianych po wszystkich państwach. Pomysł, pomijając jego niemoralność, żeby się tych wszystkich ludzi pozbyć jest niemożliwy , a twoje wściekłe na nich ujadanie przypomina szczekanie ratlerka, który zobaczył dinozaura. Nie da się. Jeśli instynkt samozachowawczy ci takie rzeczy podpowiada, mam dobrą radę. Kup nowy.
w porzadku, tylko kraje o ktorych wspominasz szwecja i francja sa krajami gleboko socjalistycznymi-Francja zmierza bardzo szybko do bankructwa przez te pomoce socjalne (takze dla imigrantow) a w szwecji az strach zyc bo tam zabieraja 90 procent wynagrodzenia zapewniajac oczywiscie przy tym jako takie warunki zycia, ale tez mocno zniewalajac swoich obywateli. co do potegi muzlumanow to nie przypominam sobie zeby kraje w ktorych panowal islam rzucali sie na podboj swiata i kolonizowali, raczej byli kolonizowani. tak wiec wyzszosc kulturowa jest niestety dla nich po stronie bialego czlowieka-europejczyka.