6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324630
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Miałam nieprzyjemność obejrzeć ten film już w styczniu. Zaczynając od dość drętwej (delikatnie mówiąc) gry aktorskiej głównego bohatera i mojej ulubienicy Romy Gąsiorowskiej ( jej gra jest równie porywająca co dziewczynki-robo-ludzika ''grającej'' Ciri w Wiedźminie) poprzez dość nudną, banalną i przewidywalną fabułę - ten film był dla mnie męczarnią. Trailer mnie nawet zainteresował (widziałam oba),ale treść filmu bardzo mnie rozczarowała. Nie polecam tego filmu - jest on próbą stworzenia obrazu innego niż denne komedie romantyczne, straszące z afiszy od ładnych paru lat. Dobrze,że wreszcie polscy producenci wzięli się za kręcenie innego rodzaju filmów, ale w Sali Samobójców, jak to w przypadku początków bywa, założenie było dobre lecz z wykonaniem gorzej. Jedynie Krzysztof Pieczyński i Agata Kulesza, jak to na doświadczonych aktorów przystało, trzymali poziom. Reszta leży i kwiczy

Elzevir

0/10 bez oglądania. Krzysztof Pieczyński skończył się na "Prowokatorze", chyba, że Bruno Walicki wróci do Leśnej Góry to dam 10, wiadoma sprawa. Loff panią Agatę Kuleszę forever na zawsze, ale niech już nie gra w tanich filmach.