6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324569
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Dno

ocenił(a) film na 1

Film o chorym psychicznie chłopaku nuda nuda nuda .Nawet nastolatkowie nie powinni tego
oglądać by się nie zarazić głupota z filmu .

ocenił(a) film na 9
bystry_filmaniak

Faktycznie szkoda , że ogladałeś ten film, może lepiej zgodnie mozliwościami swojej percepcji oogladaj "Mode na sukces", "M jak miłośc" czy inny Klan.

walecznabakteria

odniosłem takie same wrażenia co do filmu, jest to coś dziwnego?

ocenił(a) film na 1
walecznabakteria

Wiesz nie oglądam M jak miłość ani Klanu co pewnie robią twoi rodzice pozdrów ich .Lubie filmy w których trzeba myśleć a oglądając tamten film nie myślałem bo nie chciałem się zagłębiać w umysł chorego człowieka którego grał ten chłopak i dziewczyna .Rada dla ciebie oglądaj inne filmy jeśli nie chcesz skończyć w psychiatryku albo i gorzej .Nic mądrego budującego z tego filmu się nie wyniesie wiem co pisze .

bystry_filmaniak

Błąd twój polega na tym, że nie bierzesz pod uwagę, że film tworzony moze być ku przestrodze. O niewłaściwości twojej oceny świadczy to również, że wystarczająco dogłębnie nie oceniłeś walorów technicznych realizacji tegpo filmu. Acha, jeszcze jedno. Zapomniwłem jeszcze dodać, abyś nie zaprzeczał, bo wiem co piszę.

ocenił(a) film na 1
bighamer

Ku jakiej przestrodze ??? Jaki błąd ??? Gość myśli poważnie, ma normalne, zdrowe podejście i określił dokładnie co taki gniot sobą reprezentuje. Co do kwestii technicznych, to co to ma do rzeczy w tym bublu ? Poza tym żadnych walorów nie widać. Do całości piszesz, że wierz co piszesz a jednak niestety nie jest to prawdą, gdyż nigdy na żaden film nie wypowiedziałeś się, a jedynie potrafisz atakować innych, co dają gniotowi zasłużoną niską ocenę. Nie napisałeś nigdy obiektywnie o zaletach ani o wadach filmu, które zawiera każda produkcja, zamiast tego trollujesz i zakłócasz każda dyskusje spamem.

ocenił(a) film na 1
walecznabakteria

Bardzo wiele, tak mądrego i inteligentnego wniosła ta wypowiedź jak mądry i inteligentny jest jej twórca.

ocenił(a) film na 7
bystry_filmaniak

Do takich filmów trzeba dojrzeć. Pokazuje on świetnie gwałtowną przemianę bohatera z normalnego chłopaka w emo. Jak łatwo można się odizolować i popaść w depresję. Jak przypadkowa znajomość jest w stanie zmienić człowieka.
Dla mnie bardzo zasłużone 7/10, kolejny ambitny dobry polski film po "Symetrii".

ocenił(a) film na 3
wisio93

Nie, ten film pokazuje, że dzieciaki bogatych rodziców nie potrafią same sobie radzić z banalnymi problemami. Do tego słabo zagrane.

karolhamann

Nie, ten film pokazuje, że nawet kasa i wpływy cię nie uchronią przed problemami z samym sobą. Świetnie zagrane - wspaniały pan Jakub Gierszał Shooting Stars wśród dziesięciu najlepszych młodych aktorów w Europie, Roma Gąsiorowska nominacja do Złotych Orłów za tę rolę, no i genialna Agata Kulesza.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 3
bystry_filmaniak

Ja się zawiodłem. Wszyscy tak polecali ten film, lecz okazało się inaczej. Nudziłem się. Zachowania bohaterów były sztuczne, cała historia taka jakby nierealna, i jeszcze ten pseudo SecondLife. Żenada. Lubię dramaty, ale to jest dla mnie porażka.
PS. Tak w ogóle, to kto zakwalifikował ten film do thrillerów? Co jak co, ale na pewno to nie jest thriller.