6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324630
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

szukam podobnych , wiem ze jest takich niewiele. Znacie cos podobnego z amerykanskich ?

ocenił(a) film na 6
marasxp11

ten film jeśli chodzi o sposób ukazania poszczególnych scen to wręcz kalka z młodzieżowego kina amerykańskiego

ocenił(a) film na 7
marasxp11

Podobny, ale nie amerykański to BenX.

MarekBenek

W BenX wstawki były wzięte wprost z jakiejś gry i chyba w benX-ie nie chodziło o to, by jakoś ładnie wyglądały

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
o_m_e_n

Omen wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej zarzuci drugiego wulgaryzmami. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawgo możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego pławienie się w wulgaryzmach. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje. Żona od niego odeszła, córka również nie chce znać ojca.

o_m_e_n_

Jak, że mi przykro, ale żona mnie kocha i jest ze mną, jak również moje córki. Nie wypowiadaj się o czymś czego nie wiesz, bo się wygłupiasz. Sam masz ogromne problemy emocjonalne i jesteś życiową niedorajdą a obserwując co ja piszę i "łażąc" po moich postach próbujesz nadrobić swoje braki i chcesz być zauważony. Dobrze, ok ale proszę Cie wymyślaj choć coś oryginalnego za każdym razem a nie powtarzaj się i kopiuj wypowiedzi innego trola.

marasxp11

Polecam obejrzeć "Chatroom"
"Sala samobójców" jest odpowiedzią właśnie ta ten film i przyznam ,że do pięt mu nie dorasta!!!:)