6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324540
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

... jak zniszczyć sobie życie. Gość sam zapoczątkował całą tą "serię niefortunnych zdarzeń", a potem płakał jaki to on jest biedny. Zastanawiałem się nad oceną 1 ale... no właśnie, ale... długo myślałem o plusach i minusach tego "dzieła" i dwie dodatkowe gwiazdki przypadły za pokazanie prawdy w bogatych rodzinach, gówniarze mają wszystko co tylko chcą są nienasyceni jak czarne dziury ludzi którzy się zaharowują żeby taki tuman nie musiał wracać komunikacją miejską traktują jak zwykłego śmiecia, kiedy w tym czasie rodzice mają swoją pociechę w głębokim poważaniu bo tatuś zapina sekretarkę a mamusia daje się zapinać przez swojego przydupasa z biura, a wyjścia do opery są ważniejsze niż rozmowa hej synu co słychać jak było w szkole. Drugi aspekt który przemówił na końcową ocenę 3 to to iż film jest przestrogą. Przestrogą dla rodziców co może się stać z ich dziećmi neostrady jeśli nie będą się nimi interesować. Dzisiejsze pokolenia mają tak sprane mózgi że wystarczy jeden impuls aby targnęli się na własne życie. Nie mogę pojąc dlaczego ojciec głównego bohatera nie odciął kabelka od razu tylko zwlekał, bawił się w psychologów a matka gnoja? Niewychowana wulgarna idiotka która myśli że jest pępkiem świata i każdemu może rozkazywać tak.. brawo... piękny przykład dla syna. Ogólna bezradność rodziców którzy byli zbyt miękcy aby okiełznać własnego syna, papka zamiast mózgu w głowie Dominika który bezwzględnie zawierzał jakiemuś avatarowi który nawet nie chciał mu pokazać własnego prawdziwego oblicza skreśla u mnie ten film. Kolejna rzecz dlaczego tworzy się filmy które aprobują takie anomalie historyczne jak związek Adolf H. z Ewą B. Sylwia powiedziała że to ich historia jest jej ulubioną historią miłosną, takie stwierdzenie nie powinno paść ci ludzie powinni zostać zapomniani a nie przypominani i to jeszcze jako piękna historia miłosna ludzie ogarnijcie się.
Podsumowując: film o słabym psychicznie kolesiu który sam sprowadził na siebie nieszczęścia przez swoje gówno zamiast mózgu nie potrafił zwalczyć własnych demonów tylko po prostu stchórzył i się zabił.

ocenił(a) film na 1
Maverick1941

Przez pierwsze 45 minut filmu byłem prawie pewien że temu filmowi należy się nie więcej niż 1/10, dobrze to napisałeś ale dodałbym jako minus te wszystkie obleśne sceny (całowanie się na tej całej studniówce, "spermo-judo" ..) to wszystko było strasznie żenujące włącznie z głównym bohaterem .. a na plus to że o czymś mówi ten film jednak jest ..