6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324630
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców
Danger

A poza tym warto nadmienić, że samobójstwo to grzech. 1/10.

ocenił(a) film na 9
xandani

a co to ma kurde do rzeczy?

morderstwo to grzech i co? Multum filmów o zabijaniu jest... cudzołóstwo to grzech... też sporo takich filmów... kradzież... też się nie mało takich znajdzie... jakby to tak postrzegać to każdy film jest "gównem" jak to napisano tutaj... litości ludzie i odrobiny rozumu :/

trueAyla

buahaha. podstawówka ma dzisiaj wolne?

Danger

dokladnie, kolejny polski badziew.. to juz sie robi nudne i smutne

ocenił(a) film na 7
reese24

najpierw oglądnijcie , potem komentujcie:]

ocenił(a) film na 6
reese24

a oglądałeś? paranoja - to się nazywa ocenianie książki po okładce

ocenił(a) film na 1
Danger

Jacy Oni znani ja pierwsze na oczy widzę ;] znani to Oni może są ale między sobą :D
a film na bank badziewny bo robiony przez polaka z góry daję 1 bez oglądania hahahahahahhaahha

damian252

brawo. i właśnie przez takich tępych idiotów ten portal schodzi na psy

ocenił(a) film na 1
5476

Tępi idioci oglądają polskie filmy ;]

ocenił(a) film na 8
damian252

nie lubisz, nie krytykuj.. daj zero i do widzenia.. nie wiem jakim trzeba być kretynem żeby oceniać film przed obejrzeniem .. żal

ocenił(a) film na 1
ania798

a niby dlaczego nie ?
chwwalić można ale krytykować już nie ! pfff

ocenił(a) film na 5
damian252

To tak jakbym powiedział, że jesteś kretynem. a przecież Cię nei znam. Nie oglądasz, nie oceniaj. Proste? Tak trudno zrozumieć?

pagoad

popieram 5476. na jakiej podstawie dałeś mu 1/10? obejrzałeś zwiastun? przeczytałeś opis? zobaczyłeś plakat? proszę Cię.. jeśli czytasz lektury patrząc na okładkę, a muzyki słuchasz czytając tytuły piosenek to pozdrawiam serdecznie.

co do chwalenia to nikt nie wystawia 10/10 filmowi bo zapowiada się fajnie. przynajmniej nikt normalny. to działa także i w drugą stronę, jeśli nie oglądałeś to nie psuj niepotrzebnie jego oceny.

a film z chęcią bym zobaczył, może być interesująco :)

ocenił(a) film na 9
damian252

tępi idioci zachowuję się tak jak to persona swoim zachowaniem przedstawia...

ocenił(a) film na 1
Danger

Up

:D

Danger

Trzeba się było ograniczyć do trailera. Kiepska fabuła, aktorstwo też słabe, postać Dominika zupełnie niewiarygodna, wizualnie najbrzydszy film, jaki widziałem ostatnimi laty. No, ale trzeba było obejrzeć, bo dziewczyna zagroziła konsekwencjami. 1/10

xandani

xandani, złotko. jesteś pewnie zazdrosnym pełnym jadu małym trolem, który jedyne co robi to tapla się we własnej zawiści. utop się w niej, nie masz nawet szansy w życiu na jedną dziesiątą tego co wykonał janek komasa. żal, kochanieńki, jedz więcej brokuł

Madagasqaar

sreberko, moje opinie mają charakter dogmatyczny. pogódź się z ojcem i załatw sobie awatara i wtedy wróć na forum i przedstaw swój raport mniejszości.

xandani

bidulku...współczuję