6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324540
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców
ocenił(a) film na 2
Yeahhh

dla takich rozpieszczonych cymbałów jak główny bohater tego filmu zapewne jest.
(nemo 989 wkroczy za 3....2....)

tomus1125

Skoro wcześniej rozpisywałeś się bezmyślnie na temat tego co rzekomo było w filmie, to teraz też pewnie masz rację.

ocenił(a) film na 2
nemo989

z tym że na pewno odpiszesz miałem akurat...
co do tego nie ma żadnych wątpliwości, chyba nigdy nie musiałem na Twoją odpowiedź czekać, nie ważne o jakiej porze.
fanatyku.

tomus1125

Nie zasłaniaj się moim fanatyzmem i wytłumacz się ze swoich bezmyślnych wypowiedzi na temat tego, co rzekomo.było w filmie.

ocenił(a) film na 2
nemo989

to cytuj.

tomus1125

tomus1125 chcąc się pochwalić, że ocenił film, mimo, iż nie zrozumiał co się działo w filmie wyraził wątpilwość na temat Dominika:
"jak nie wychodził z pokoju to gdzie sie wypróżniał? chyba pod siebie."

po wyjaśnieniu mu oczywistości dla każdego co ma odrobinę oleju w głowie, że Dominik miał pokój połączony bezpośrednio z łazienką tomus1125 pochwalił się niewiedzą na temat filmu, który tak trafnie ocenił i wyraził wątpliwość na temat wypróżnia Sylwii:
"biorąc pod uwagę fakt że babka na pewno nie miała pokoju z kiblem (widzimy w jakich warunkach mieszkał"

nemo989 zwrócił forumowiczowi tomus1125 nieśmiało uwagę:
"Masz jakiś maniakalny nawyk wygłaszania błędnych opinii. Teraz błędnie sugerujesz, że babka nie wychodziła z pokoju"

tomus11125 upierając się w swej niewiedzy na temat filmu kontynuował:
"czyżby tak nie powiedziała? kazała mu zgadywać nawet od jak dawna się jej to udaje"

nemo989 widząc z kim ma do czynienia odpisał:
"Nie było mowy o nie wychodzeniu z pokoju. Widać, że twoja nieadekwatna ocena filmu wynika z braku znajomości tego co oceniasz."

ocenił(a) film na 2
nemo989

1 nie był to błąd tylko niedopatrzenie, które chciałem wyjaśnić, i najwyraźniej sie udało
2 przecież tak mówiła
3 to o czym?

tomus1125

tomus11125 na słowa nemo989:
"Masz jakiś maniakalny nawyk wygłaszania błędnych opinii. Teraz błędnie sugerujesz, że babka nie wychodziła z pokoju"
nieświadomy ,że nadal nie ma pojęcia, co działo się w filmie a mimo tego ocenił go, napisał:
"2 przecież tak mówiła"

Wniosek: tomus1125 wystawił 1-dynkę nie filmowi, tylko sobie samemu. Co za słuszna samokrytyka.

ocenił(a) film na 2
nemo989

to powiedz jak Ty zinterpretowałeś jej wypowiedź na ten temat?

ocenił(a) film na 2
nemo989

DOBRA Z DOMU ZWRACAM HONOR ! :D

ocenił(a) film na 2
nemo989

oceny i tak nie zmieniam, bo nie za to ten film ma u mnie taką ocenę.

tomus1125

przy dawaniu oceny filmowi warto, by było wiedzieć co się ocenia

ocenił(a) film na 1
Yeahhh

taa bo rozpieszczone pedały mają najgorzej na świecie. zastanów się co wypisujesz.

sumolimpijczyk

To nie jest tak, że jeżeli ktoś jest rozpieszczony to musi mieć twoje upodobania.

ocenił(a) film na 1
nemo989

tu nie chodzi o mnie i moje upodobania, ale co on mnie tu za pierdoły wypisuję. porównaj sobie życie tego cwela z życiem np. przeciętnego murzyna w biednym afrykańskim kraju.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 1
nemo989

nie pisze o nim tylko piszę do Yeahh

sumolimpijczyk

przecie wyraźnie na dole jest napisane "w odpowiedzi na post: nemo989"

Poza tym nazywając tak Yeahh, również niepotrzebnie go obrażasz

ocenił(a) film na 1
nemo989

jesteś upośledzony ??

sumolimpijczyk

Nie. Jestem inny niż ty.

ocenił(a) film na 1
nemo989

nie zmieniłem zdania nadal uważam Cię za upośledzonego.

sumolimpijczyk

Nadal jesteś w błędzie sądząc , iż jesteśmy tacy sami.

ocenił(a) film na 2
nemo989

to nie udowadniaj że koleś ma rację bo jak na razie jedyne co tutaj robisz to denerwowanie innych.

tomus1125

NIc nie poradzę, że denerewuje cię twoja własna bezmyślność.

P.S. Gratuluję obrony osoby której intelektualna umiejętność polega jedynie na użyciu określenia "cwel" w stosunku do innych

ocenił(a) film na 2
nemo989

chłopie głupoty Twoich wypowiedzi nie pobije nawet jeśli bym chciał.
przykro mi.
P.S. sam wykazujesz niewiele więcej

tomus1125

Rozumiem, że tak głupio się wypowiadasz, bo unaoczniłem bezmyślność Twoich wypowiedzi.

P.S. skoro poprzednimi razami wydawało Ci się, że masz rację, a nie miałeś, to nie będzie zaskoczenia w tym, że znowu rozpowszechniasz fałszywe treści.