6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324569
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

1. Po co Sylwi było to, ze Dominik zdobył te tabletki. Co jej z tego, ze mial jej je dać w tej
grze?
2. Skoro Dominik wiedział, ze Sylwia nie wychodzi z domu po kiego grzyba nocą wybrał się
na randez-vous (randewu) po barach w nadziei, że ją tam spotka?

Atesia88

Widać, że nieuważnie oglądałaś. :)
1. Dominik miał zdobyć tabletki dla Sylwii, która pragnęła umrzeć właśnie je połykając i popijając je alkoholem. I nie miał jej dać ich w grze, tylko właśnie w tym barze, o którym piszesz w drugim punkcie.
2. Ponieważ Sylwia z Dominikiem umówiła się, że mają właśnie tam się spotkać i właśnie tam ma wręczyć je te tabletki, ale nie wszystko poszło po myśli Sylwii, gdyż ojciec Dominika odłączył mu internet. A Dominik poszedł tam następnego dnia w nadziei, że Sylwia tam jednak będzie.

12kolos12

To rzeczywiscie cos musialo mi umknąć, moze za bardzo skupilam sie na chipsach. No nic, dziekuje za odp :)

Atesia88

Dodam jeszcze, że będąc w grze nie dawał jej tabletek, tylko umówił się na spotkanie w realu za pośrednictwem gry. To było tylko takie odwzorowanie zaplanowanego spotkania w grze.

bighamer

A jeszcze jedna sprawa, byc moze tez moje niedopatrzenie, a moze po prostu tego nie pokazali i mielismy sobie to dopowiedziec. Skąd wiedzial do ktorego baru sie udac, skoro ona mu nie powiedziala, ktory konkretnie ?

Atesia88

Umówiali się za pośrednictwem gry w barze będącym wirtualnym odwzorowaniem baru rzeczywistego. Stąd było dla nich oczywiste o jaki bar chodzi.

bighamer

Dobra juz wszystko wiem, dziękuje :)