6,3 324 tys. ocen
6,3 10 1 324500
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

..jak "władze" filmwebu pozwalają na trwanie tematów typu "ten film to gówno" etc.
Rozumiem kiedy ktoś krytycznie oceni jakiś film(i pokrótce chociaż wypisze co i dlaczego go boli w danym tytule), ale określenie tego w jednym zdaniu jest niemożliwe. A takich tematów, do tego czynnych, jest tutaj masa. Pomijając już kulturę wypowiedzi to jest po prostu spam zwykły. Nie da się z tym czegoś zrobić?(pomijam drastyczne rozwiązania typu internet od 18 lat, choć pewnie i to nie do końca zlikwidowało by problem).

lordi222

problem w tym, że "władze" filmwebu również tego filmu nie lubią. było to swego czasu wałkowane. często dystrybutor opłaca media, które patronują filmowi. brudna gra. Filmweb nie był patronem medialnym tego filmu toteż obsmarował go w recenzji oraz bardzo rzadko reagował na hejtowanie pozwalając trwać największym trollom przez wiele miesięcy. dla mnie jako zagorzałej fanki to tylko pokazuje siłę tego filmu - tyle w sumie czasu już minęło od premiery (bodaj 3 lata?) i wciąż się o tym gada... czyli jednak nie takie "gówno" :)

sylviaplath0

Dziękuję za odpowiedź. A ja głupi łudziłem się że ten serwis jest obiektywny i ktoś nie znający się na filmach może na nim w jakiś sposób chociaż polegać :(

lordi222

Stary obiektywnie to można stwierdzić, że na ziemi oddziałowuje grawitacja. Żadna recenzja nigdy nie była, nie jest i nie będzie obiektywna :)

lordi222

''oddziaływuje'' sorry za literówke.