W końcu film polskiej produkcji, który mnie tak poruszył genialna rola Romy Gąsiorowskiej i Kuby Gierszała polecam każdemu kto ma choć trochę oleju we łbie ,by to zrozumieć:)
Błagam nie ośmieszaj się małolato! Produkcja dla pustych małolat.
A na serio. To jest badziew. Film w kŧórym poważny bądź, co bądź problem pokazano jako fanaberię rozwydrzonego dzieciaka.
Małolatą jesteś być może Ty ,ja uważam siebie za młodego mężczyznę. Zdaję sobie sprawę z tegho ,że aby zrozumieć niektóre sceny obejrzane w tym filmie trzeba mieć troszq rozumu. Szczęścia w poszukiwaniu swojej drogi życiaxD
Dlaczego uważasz, że skoro sam się ośmieszasz tym co piszesz, to ktoś na poważnie weźmie po uwagę twoją wypowiedź ?
Zgadzam się, wreszcie obejrzałem polski dobry film, który nie traktował o historii, nie pokazywał Polski jako kompletnego zadupia i wiejskiego zaścianka i nie był komedią romantyczną! Gratulacje dla autorów. Świetnie, oby więcej takich filmów.
Dziękuję uprzejmie:) Owszem, problem pokazano z perspektywy rozwydrzonego smarkacza, mimo że to poważna sprawa, ale nie raziło mnie to aż tak bardzo. Skorzystam więc ze swojego przywileju posiadania własnego gustu i nie zgadzając się z Tobą powtórzę, że MNIE ten film się podobał... co nie znaczy, że poleciłbym go innym, bo każdy ma inny gust.
Normalnie nienawidzę filmów o głupawych problemów nastolatków, ale ten mnie nie raził i tyle:)
Pozdrawiam
Czy naprawdę uważacie, że to wyłącznie film dla nastolatków? O nich owszem, ale nie jestem pewna czy dla nich.
Nie, oczywiście, żebyśmy się źle nie zrozumieli:) Ja uważam, że to film nie tylko dla nastolatków. O nich, ale nie tylko dla nich, według mnie również dla innych. Po prostu odpowiedziałem na niepotrzebną zaczepkę innego użytkownika.
Więc się nie czepiajcie, ten film trzeba oglądać anie udawać. Owszem nie każdemu musi się podobać, a jeśli chodzi o małolatów to na mój gust on jest bardziej dla rodziców, anie nie dorosłych. Takie problemy są i nie tylko w Polsce!!!!!!
Nie mogę powiedzieć, że film był powalający, ani nie mogę również go totalnie zmasakrować, twierdząc że to badziew.
Według mnie film ma drugie dno, którego warto się doszukać. Ktoś życzył oleju w głowie? Potraktuję te słodkie życzenia so seriously i podziękuję, wolę więcej szarych komórek. Tych nigdy za wiele.