6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324569
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Oba zupełnie różnią się zawartą tematyką...ale oba wstrząsają na swój sposób emocjonalnie,dzięki
temu można coś przemyśleć,zastanowić się na chwilę...
Jednak ja...zdecydowanie bardziej preferuje ''Sale...''.

ocenił(a) film na 5
Omen_Girl

Porównywanie tego do Requiem to profanacja. Requiem ociera się o sztukę a Sala jest jedynie filmem przeciętnym, głównie dla nastolatków. Nie ma żadnego porównania. Aż się prosi żeby w odpowiedzi na taki temat wcisnąć "zgłoś nadużycie".

ocenił(a) film na 1
mika_el

Ta pani myślała o dwóch penisach do różnych dwóch dziurek i zamieściła niechcący temat na nie tym forum.

nemo999

Kolejne potwierdzenie miernoty intelektualnej "forumowiczów" oceniających ten film na 1/10. Ich aktywność umysłowa sporwadza się jedynie do pisania wulgaryzmów.

swojak_2

akurat w przypadku nemo poniekad sie to spradza niby madry gosc w koncu daje 1 tym siurom ktore nazywacie arcydzielem,a zdrugiej strony nieptrzebnie przeklina i obraza kazdego.

aew4334555

Skoro gościu nazywasz mądrym najbardziej wulgarnego chama tego forum, aby przez to poprzeć swoją subiektywną opinię na temat filmu. Takie postępowanie jest jednak wątpliwe oceniając je od strony moralnej.

użytkownik usunięty
mika_el

Requiem to również przeciętne gówno dla nastolatków

mika_el

tez chcialem wcisnac 'zglos naduzycie' jak przeczytalem ze requiem wg ciebie ociera sie o sztuke..

ocenił(a) film na 5
aew4334555

z tą sztuką to może przesadziłem ale w porównaniu z "salą" to requiem byłoby już sztuką. Poza tym muzyka w obydwu filmach to przepaść.

ocenił(a) film na 1
Omen_Girl

Wiem GirlOmen, że Ty preferujesz... z racji wieku, intelektu i potrzeb.

"Requiem dla snu", jak dla mnie bardziej wstrząsający i emocjonujący.

ocenił(a) film na 5

Grzech pytać ;)

obydwa siury dla gimbow
przetrwac w nowym jorku>trainspotting>>>requiem
ss=dno

ocenił(a) film na 2

też sobie zadałem to pytanie mimo że tematyka się nieznacznie różni, ss dałem o jedno oczko więcej od requiem.

To było bardziej requiem dla marzeń niż dla snu. Nie przyszłoby mi do głowy porównywanie tych filmów, ale skoro tak to Requiem miało więcej fajnych pomyśłow jeżeli chodzi o bawienie się obrazem. Mimo to warto obejrzeć obydwa filmy.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nemo999

Mylisz się, nie mam twoich upodobań seksualnych

nemo999

Znowu się mylisz sądząc, że normalne upodobania są takie jakie mi przypisujesz.

ocenił(a) film na 1
skuryn

Nie pisz, że się mylę bo ja potwierdzam, iż takie jakie ty masz upodobania nie są normalne.

nemo999

Mylisz się oceniając upodobania innych normalnych forumowiczów, na podstawie swoich i dlatego nie wydają ci się one normalne.

nemo999

Znowu mylnie oceniłeś moje upodobania seksualne wzorując się na swoich.

nemo999

Ponownie oceniasz upodobania innych według swoich. Nie obchodzi mnie, że czujesz do siebie dezaprobatę, niechęć i odrazę.

nemo999

Ponownie mylnie oceniasz to co robię na podstawie swoich codziennych czynności.