6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324540
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

..matołów jak na tym forum to chyba na całym filmwebie nie ma. Wchodzę w pierwszy temat a tu
już się wyzywają, jakiś debil uważa się za kesperta, wyzywa od gimbusiarni a sam jest 24 letnim
zakompleksionym gówniarzem, który swoją męskość ukazuje a jakże ...w Internecie. Porażka po
całości.

ocenił(a) film na 10
straightlines

Hahaha !
Nie dziwię się Twojemu zdziwieniu, kiedyś też tak reagowałam, ale do tej pory spotkałam się z tak absurdalnymi wypowiedziami, i tak dziwnymi zachowaniami użytkowników, że już doprawdy nic mnie nie zdziwi, teraz to już raczej bawi.
Z takimi osobami jak ten, którego podałeś/aś nie ma sensu dyskutować, raz próbowałam, z jedną dziewczyną. Ta z kolei uważała, że wszyscy którzy nie czytają książek, są niegodni rozmowy z nią, analfabeci i w ogóle nie zasługują by żyć.
Obydwoje oni są siebie warci, i bardzo bym chciała zobaczyć ich wspólną dyskusję, gdzie mieli by odmienne zdanie. Obawiam się, że przy ich upartości, dyskusja ta byłaby jedną niekończącą się historią.
Rozumiem i szanuję fakt, że komuś się dany film może nie spodobać, ale wypadałoby to sensownie argumentować i zachować choć odrobinę kultury przy tym, najwyraźniej Ci wielcy eksperci tego nie potrafią.

ocenił(a) film na 8
Rossellinique

Wiesz co, szczerze mi wystarczy jak ktoś napisze, że się nudził na filmie np. Nuda to dla mnie niezaprzeczalny fakt stanowiący o jakości filmu:) Jasne nie każdy będzie się nudził, ale właśnie dlatego mamy gusta:) Jestem na forum Hobbita, tam jest taki Kamilek...matołek do milionowej potęgi. Próbowałem wszystkiego, prośby, napominania, nawet ostre i wybredne słowa nie zdały egzaminu, Kamilek się nie zmienił jednakże ludzie w większości przejrzeli na oczy i forum jest trochę spokojniejsze:). Cudak straszny jak mu napisałem, że prawdopodobnie Grawitacja będzie filmem roku to chciał mnie ukrzyżować, że nie Hobbit:) Pozdrawiam

ocenił(a) film na 10
straightlines

Dokładnie.
Szanuję czyjeś odmienne zdanie, nawet lepiej, że się różnimy. Świat z ludźmi o takich samych gustach byłby, no właśnie nudny.
Każdy film może się komuś nie spodobać, nawet klasyk nad klasykami, ale zawsze też można to wyrazić w kulturalny sposób, miło byłoby też to uzasadnić, choć nie jest to konieczne. Najwyraźniej niektórzy nie wiedzą, że tak można lub też nie potrafią.

Cóż w walce z takimi osobami chyba niestety nie mamy szans, ich nie zmienimy. Pozostaje Nam mieć nadzieje, że inni wyciągną z tych dyskusji odpowiednie wnioski i że liczba takich osób będzie się zmniejszać.

Już sama nie wiem co gorsze. Ludzie, tacy jak wspomniany Kamilek czy "ekspert", którzy w pokręcony, ale jednak jakiś tam sposób próbują tłumaczyć takie, a nie inne oceny filmów i zachowanie czy też osoby, które dla jaj wystawiają oceny 1 i 10 losowo tworząc chaos i sprawiając że oceny filmów są nie takie jak powinny, a już totalnym szczytem wszystkiego jest dla mnie to gdy ktoś ocenia film nawet go nie widząc, bo z góry zakłada, że będzie taki, a nie inny.

Na temat tych filmów się nie wypowiem, bo jak dotąd żadnego nie widziałam i raczej nieprędko zobaczę.

Również pozdrawiam i życzę Nam obu jak najrzadszego natrafiania na tak ciekawe osobowości coby sobie nerwów i humoru nie psuć:-)

straightlines

No nareszcie założyliście sobie swój klub psycho-matołów, ciotowatych fanów gniota. Tu sobie siedźcie i dotykajcie się pisiorami.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
straightlines

Lubię pisać o takich rzeczach, bo bardzo pomaga mi to w ogólnie znanych moich osobistych problemach z męskością