Słyszałem nie jedno na temat tego filmu, ale nikt nie powiedział że jest on o pedale.Straciłem przez niego 20 min. życia bo dłużej nie dało rady na to patrzeć.Polskie kino jest w tragicznej kondycji.
Patrz to ja wytrzymałem 30 :) ... to, że o "pedale" może i by przeszło, ale niestety film jest tak tępy, że nie da się tego oglądać. Starałem się, naprawdę chciałem dotrwać do końca tego "arcydzieła", jednak widocznie jestem zbyt ograniczony, bo nie dałem rady. Nie wiem co się stało z polskim kinem, ale już dawno nie widziałem nic dobrego co było wyprodukowane w naszym kraju... a kiedyś były takie fajne filmy ... ehhhh...
Początek filmu b. udany. Jeślli kogos drażniła rola Dominkia (bo widze, ze często takie opinie tu się pojawiają) moze warto przyjrzeć sie rolom rodziców, dobrym, a przynajmniej rzetelnym.
Nie ma co się rozwodzić , beznadziejne wykonanie równie beznadziejnego scenariusza.Co to w ogóle za pomysł na film? Zbuntowany ,bananowy emo-pedał i jego zakłamani rodzice plus ta chora psychicznie dziewczyna w różowych włosach.Ot taka przeciętna polska familia i jej problemy.Bardzo życiowy obraz.