6,3 325 tys. ocen
6,3 10 1 324569
5,6 61 krytyków
Sala samobójców
powrót do forum filmu Sala samobójców

Film jest zaje.... Nie znudzi mi się!!!!!!:)

użytkownik usunięty
Darunia16

Osobiście - nieźle się przy nim uśmiałam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
nemo999

Forumowicz ten wychował się w środowisku w którym ten jest lepszy ten kto bardziej obrazi drugiego. Nie ma znaczenia co masz w głowie, jakie masz pasje, czy coś ciekawego możesz przekazać lub pokazać. Wartość stanowi u niego obrażanie innych forumowiczów. Myślę, że w realnym życiu ponosi dotkliwe tego konsekwencje.

nemo999

999omen znowu opowiada swoją rodzinną historię.
Poza tym dziękuje za potwierdzenie pustki intelektualnej związanej z "forumowiczami" dającymy 1/10 temu filmowi.

ocenił(a) film na 5
swojak_2

A Darunia obrazuje pustke intelektualną forumowiczów dających 10/10 temu filmowi. Obie grupy przedstawiają żałosny poziom...

Dealric

myślę gościu, że mylisz się, że ktokolwiek może dorównać żałosnosci poziomu "forumowicza" nemo999

ocenił(a) film na 5
swojak_2

Hmm, może i nie ale to odosobniony przypadek. Wyłączając jego jednego już cała reszta się zgadza.

Dealric

Grupa 1/10 jest dużo bardziej wulgarna i z reguły rozpoczyna swoją wypowiedź od wyzwisk. Nie potrafię podać przykładu, że ktoś z grupy 10/10 zaczął od tego samego.

ocenił(a) film na 5
swojak_2

Spójrz w dół na Darunie, jak spojrzeć w górę to też poziom wypowiedzi wysoki.
Swojaku taka prawda, że 99% największych fanów SS jest w najlepszym razie niespecjalnie dojrzała i nie grzeszy wielką inteligencją. Że to samo jest z największymi antyfami to inna sprawa.

Dealric

Nie czuję gościu władny ocenić dojrzałości i inteligencji grupy 10/10. Nie widzę tutaj reguły. Od przedstawiciela grupy 1/10 natomiast najczęściej można się tylko dowiedzieć o domysłach na temat dewiacji seksualnych pozostałych forumowiczów. Przedstawiciele 10/10 piszą najczęściej, że im się podobało i czasami dają się sprowokować jak Darunia. Z grupą 1/10 jest dużo gorzej.

ocenił(a) film na 5
swojak_2

Widzisz taką regułę tylko ze względu na to, że lubisz film. Mało która osoba dająca 10/10 umie choćby uzasadnić dlaczego film jest dobry, nie mówiąc już o uznawaniu go za wybitny (zakładając, że umie podać jakikolwiek argument poza rzeczami w stylu "jest za...."

Dealric

Dlaczego gosciu o lubieniu filmu ma świadczyc niechęć do wulgaryzmów. Nieumiejętność uzasadnienia tego , że coś się podoba nie jest problemem, problemem jest korzystanie z anonimowości w internecie i obrażanie wszystkich na lewo i prawo.

nemo999

999omen zanudza nas swoja rodzinną historią

ocenił(a) film na 1
Dealric

A wiesz dlaczego ? Bo wypowiedź Daruni16 jest największym wulgaryzmem, przedstawiającym i wychwalającym najbardziej negatywne zachowania niegodne człowieka oraz promowanie takiego zachowania jak i zachowań homoseksualnych i nieludzkich.

ocenił(a) film na 1
nemo999

Takie coś trzeba napiętnować i zwalczać wszelkimi możliwymi metodami, nawet za cenę naruszenia pewnych zasad.

użytkownik usunięty
nemo999

Która część wypowiedzi Daruni jest wulgarna? To, że film jest zaje....czy, że się nigdy nie znudzi?

ocenił(a) film na 1

Obydwie.

Dealric

roznica miedzy psychofanem a hejterem tego gownia jest taka ze ci drudzy znaja sie przynajmniej na kinie/aktorstwie.

użytkownik usunięty
aew4334555

A ci pierwsi znają się na życiu/ludziach.

nie odzywaj sie od mnie.

użytkownik usunięty
aew4334555

Wypowiedź wydała mi się godna skomentowania, zupełnie nie zwracajac uwagi na autora. Więc nie odezwałam się do ciebie, tylko zabrałam głos w dyskusji psychofan-hejter. Nie przejmuj się tak swoją osobą.

nastepnym razem czytaj do kogo kierujesz wypowiedz.
widze co wyprawiasz na deppie i nie chce miec z toba nic wspolnego,obrazasz userow dodajc swoje nic nie znaczace trzy grosze.

odnosnie samego tematu to ci ktorych wymienilas sa w takim wieku ze nie maja jeszcze pojecia o zyciu czy ludziach.
fin

ocenił(a) film na 1

Tak, znają się jak autorka tematu i Ty.

użytkownik usunięty
nemo999

Chciałeś sarkazm, a tu komplemencik wyszedł.
Doceń to, że autorka tematu nie napisała zadania wielokrotnie złożonego. To dopiero wulgaryzmów byś sie naczytał.

użytkownik usunięty
nemo999

Gadający sedesik. Aż musiałeś powtórzyć.

użytkownik usunięty
nemo999

Monotonne widoki.

ocenił(a) film na 1

dupa blada

użytkownik usunięty
nemo999

Zasr..ne życie.

ocenił(a) film na 1

Klocek...

nemo999

999omen zamęczasz nas swoimi rozdzinnymi opowiadaniami.