Jeszcze nie oglądałam tego filmu, ale mam zamiar. Po przeczytaniu niektórych dyskusji, muszę stwierdzić, że samo to jak wiele emocji wzbudził w ludziach już powinno się uznać za ogromny sukces, tylko obok czegoś nijakiego przechodzi się z obojętnością. 1694 tematy - całkiem nieźle.
O braku obojętności i jeszcze o czymś innym świadczy ilość wpisów zablokowanych z uwagi na ich niezgodność z regulaminem.
Oglądnęłam ten film i jestem szczerze zawiedziona, głównie przez ten rozgłos - poprzeczkę dla tego filmu ustawiłam bardzo, ale to bardzo wysoko. Nie podołał.
Uważam, że przekaz nie był zbyt uwidoczniony, a emocje rodziców Dominika - po prostu pominięte. Pokazano tylko, jak oni go zaniedbują... Zrobili klasyczny motyw, bogaty chłopiec któremu brakuje miłości ze strony zapracowanych rodziców. Niestety, to się przejawia w połowie filmów dla nastolatek.
Mam prośbę, czy mogłabyś do mnie (albo tu) napisać po oglądnięciu tego filmu? Chcę poznać opinię osoby, która tak jak ja, spodziewa się czegoś dobrego :)
Z przykrością muszę stwierdzić iż nie zgadzam się z komentarzem przesłanym przez "Nadiowy". Film naprawdę daje do myślenia i jest trudny a równocześnie smutny. A o to link na którym możesz obejżeć "Salę" całkowicie za darmo ale z limitem{po 72 minutach musisz odczekać na kontynuację seansu} http://www.videobb.com/watch_video.php?v=6o5In2ixB5nv
Tobie tylko chłopcy w głowie. To nie gość tylko evcia. Ale co się dziwić przecież nie zwraca się uwagi na kobiety. Dla swojaka_2 lepszy Gierszał po spuście niźli naga evcia w kapuście. hahaha
Celowo hehehe, tak jasne. Powszechnie wiadomo, że myślenie mnie nie zabija. Zatem uważaj na siebie hihihi